Αύριο Τετάρτη το βράδυ, η λιτάνευσης του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Δονάτου του θαυματουργού, σε ανάμνηση της ανακομιδής του

Η ανακοίνωση της Μητροπολης Παραμυθιάς

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, η Παραμυθιά εορτάζει την ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Δονάτου του θαυματουργού, Πολιούχου και Προστάτη Παραμυθίας και όλης της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την Τετάρτη  28 Σεπτεμβρίου 2022, και ώρα 7.00μ.μ, θα τελεσθεί Μέγας  Πανηγυρικός  Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. Τ Ι Τ Ο Υ.

Μετά το πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού θα γίνει ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ του Ιερού Λειψάνου του Αγίου  Δονάτου, εντός της πόλεως Παραμυθιάς.

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, και ώρα 7:00π.μ., θα τελεσθεί όρθρος, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο  υπέρ των πεσόντων 49 Προκρίτων της πόλεως Παραμυθίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. ΤΙΤΟΥ.

Παρακαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί όπως προσέλθουν και τιμήσουν με την παρουσία τους τις Ιερές Ακολουθίες.In this article

Join the Conversation