ΚΚΕ (μ-λ) Θεσπρωτίας | Στοιβαγμένοι σε άθλιες συνθήκες οι 88 πρόσφυγες θύματα των πολέμων της ιμπεριαλιστικής θηριωδίας

Στα  μπουντρούμια του Λιμενικού βρίσκονται στοιβαγμένοι μέσα σε άθλιες συνθήκες οι 88 πρόσφυγες, παιδιά,  γυναίκες και άντρες, στην ουσία φυλακισμένοι, ως κοινοί εγκληματίες! Τα θύματα των πολέμων, της...

Στα  μπουντρούμια του Λιμενικού βρίσκονται στοιβαγμένοι μέσα σε άθλιες συνθήκες οι 88 πρόσφυγες, παιδιά,  γυναίκες και άντρες, στην ουσία φυλακισμένοι, ως κοινοί εγκληματίες!

Τα θύματα των πολέμων, της ιμπεριαλιστικής θηριωδίας και των διάφορων αντιδραστικών καθεστώτων αντιμετωπίζονται από το σύστημα και τις κυβερνήσεις του ως «μη άνθρωποι»!

Αν δεν πνίγονται-δολοφονούνται στα μαζικά εγκλήματα όπως αυτό στα Κύθηρα και στη Λέσβο μέσα στα σαπιοκάραβα των δουλεμπόρων, στις επιχειρήσεις εργαλειοποίησής τους στα λεγόμενα push back κι από τις δυο πλευρές  του Αιγαίου ή του Έβρου-, έρχονται αντιμέτωποι με την απάνθρωπη αντιπροσφυγική πολιτική των κυβερνήσεων και της ΕΕ, τον εγκλεισμό στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και την απουσία οποιασδήποτε παροχής, τις απελάσεις των «μη πραγματικών» προσφύγων όπως είχε πει ο Μηταράκης, τις συνεχείς απορρίψεις αιτήσεων για χορήγηση ασύλου, την απόγνωση και τον εξευτελισμό.

ΚΑΛΟΥΜΕ το λαό της πόλης, τη νεολαία, τους εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική της εξαθλίωσης και των πολέμων, να σταθούν ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ με τους κολασμένους της γης και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ:

  • ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΑΣΥΛΟ, ΣΤΕΓΗ, ΤΡΟΦΗ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ
  • ΕΓΓΡΑΦΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  • ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!




In this article

Join the Conversation