Σουλί Παραμυθιάς: Καταγγελία κατά του διαιτητή του αγώνα με την Φιλοθέη

Συντάκτης: periferiako.gr Την ακόλουθη ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει ότι θα καταγγείλει στην ΚΕΔ τον διαιτητή Λαγό απο το σύνδεσμο ΕΠΣ Αχαϊας εξέωσε η διοίκηση του Σουλίου Παραμυθιάς,...

Συντάκτης: periferiako.gr

Την ακόλουθη ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει ότι θα καταγγείλει στην ΚΕΔ τον διαιτητή Λαγό απο το σύνδεσμο ΕΠΣ Αχαϊας εξέωσε η διοίκηση του Σουλίου Παραμυθιάς, για τις αποφάσεις του στο παιχνίδι με τη Φιλοθέη. Παράλληλα ευχαριστεί το Δ.Σ. της Φιλοθέης για τη φιλοξενία αλλά τους φιλάθλους για το ήθος που επέδειξαν.
Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
“Το ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ θα καταγγείλει στην ΚΕΔ τον διαιτητη ΛΑΓΟ ε.π.ς.ΑΧΑΙΑΣ που σφύριξε τον αγώνα με την ΦΙΛΟΘΕΗ για το ανύπαρκτο πέναλτυ σε βάρος της ομάδας μας στο 80 λεπτο,και καταδίκασε την ομάδα μας σε ήττα.Θα αποστήλει επίσης στην ΚΕΔ το dvd του αγώνα [απο το ART T.V.] για να φανεί η ανεπάρκεια του συγκεκριμένου διαιτητή.Τελος να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. της ΦΙΛΟΦΕΗΣ για την φιλοξενία και το ήθος των φιλάθλων της που και μόνο για αυτό τον λόγο αξίζουν να παραμείνουν στην κατηγορία”.

In this article

Join the Conversation