Δεκάδες Ferrari στο Λιμάνι

Φωτογραφίες

Δεκάδες ονειρικά μοντέλα κατέφθασαν το πρωί της Πέμπτης από την Ιταλία στην Ηγουμενίτσα με το πλοίο της ANEK. Τα βλέμματα των περαστικών τράβηξαν από νωρίς το πρωί οι δεκάδες Ferrari που έφθασαν στην Ηγουμενίτσα από την Ιταλία.

Το Newsauto.gr βρέθηκε στην Ηγουμενίτσα και δημοσιεύει αποκλειστικά φωτογραφίες αλλά και video από την άφιξη των κορυφαίων ιταλικών μοντέλων στην Ελλάδα.

Όπως είχε αποκαλύψει το Newsauto.gr το δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, «Passione Rossa», που έχει επισκεφτεί τη χώρα μας ουκ ολίγες φορές ήρθε να πραγματοποιήσει μία ακόμη εξόρμηση, αυτή τη φορά στη δυτική Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα 20-23 Οκτωβρίου και με επίκεντρο το «Mouzaki Palace Hotel & Spa», οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Ferrari θα επισκεφτούν για πρώτη φορά το Μουζάκι, την λίμνη Πλαστήρα και την Καρδίτσα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι φίλοι της Scuderia αλλά και ων σπορ αυτοκινήτων θα μπορούνε να θαυμάσουν από κοντά τα εντυπωσιακά μοντέλα και φυσικά να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η πρώτη εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου από τις 16:30 – 19:00, στο πάρκινγκ του Mouzaki Palace Hotel & Spa.

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου τα Ferrari θα βρεθούν από τις 11:30-14:30 στην πλαζ Πεζούλας στην λίμνη Πλαστήρα ενώ το Σάββατο 22 Οκτωβρίου η «παρέλαση» θα γίνει στην πλατεία Πλαστήρα στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto, μεταξύ άλλων θα κάνουν την εμφάνιση τους τα εξής μοντέλα Ferrari: 348, 355, 360, 430, 458, 458 spider, 812 Superfast, F8 Tributo, F8 Tributo spider, California, 458 Speciale, Portofino, F12, Mondial, 208, 456, 456GT κ.ά.





In this article

Join the Conversation