Ο Δήμος Σουλίου για την ημερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό

Δελτίο τύπου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, στην αίθουσα «Καρκαμίσι», στην Παραμυθιά, ομιλία,  με θέμα: “Σχολικός Εκφοβισμός: Αιτιολογικοί Παράγοντες και τρόποι διαχείρισης”.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σουλίου,  σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Αριάδνη» , τον Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας.

Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές μας, την Ψυχολόγο κα. Κωνσταντίνα Ζιάγκου και την Αστυνόμο Β’, κα. Ισιδώρα Γεροντιώτου, που με τις πολύτιμες γνώσεις τους και την εμπειρία τους, προβλημάτισαν κοινό και συμμετέχοντες θετικά, με σκοπό την πρόληψη, την προστασία και τη σωστή αντιμετώπιση του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού τόσο στο οικογενειακό όσο και στο σχολικό περιβάλλον.

Ο Δήμος Σουλίου, μέσω του Κέντρου Κοινότητας, στοχεύει στην πραγματοποίηση δράσεων που σκοπό έχουν τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών,  σε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο αλλά και σε ψυχοσυναισθηματικό.In this article

Join the Conversation