Τζιοβάρας & Ιωάννου: Προτεραιότητα στον κομβο της Γκρίκας

Την παρέμβαση της Περιφέρειας Ηπείρου για την άμεση προώθηση από την εταιρία «Εγνατία Οδός» της ολοκλήρωση του κόμβου της Γκρίκας, ζήτησαν, με έγγραφο αίτημα που υπέβαλαν, οι περιφερειακοί...

Την παρέμβαση της Περιφέρειας Ηπείρου για την άμεση προώθηση από την εταιρία «Εγνατία Οδός» της ολοκλήρωση του κόμβου της Γκρίκας, ζήτησαν, με έγγραφο αίτημα που υπέβαλαν, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Ήπειρος Τόπος Να Ζεις» Γρηγόρης Τζιοβάρας και Αθηνά Ιωάννου.

Ειδικότερα, στο έγγραφο που απηύθυναν προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, αναφέρονται τα εξής:

«Σε εκκρεμότητα επίσης βρίσκεται το ζήτημα του κόμβου Γκρίκας για την είσοδο και έξοδο στο ΒΙΟΠΑ Θεσπρωτίας. Αιτούμεθα στην προσεχή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να τεθεί ως θέμα συζήτησης για να εκφραστεί η βούληση της Περιφέρειας Ηπείρου να προωθηθούν τα δύο αυτά ζητήματα».Το αίτημα των δύο συμβούλων από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας υποστήριξε προφορικά και ο επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος, Τόπος Να Ζεις» Βαγγέλης Αργύρης, ο οποίος κάλεσε τον περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη να το προωθήσει άμεσα. Ο κ. Καχριμάνης υποσχέθηκε ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

In this article

Join the Conversation