Διαδικτυακή συνάντηση για το Super Rally Harley Davidson 2023 στην Θεσπρωτία

Ενημέρωση απο το επιμελητήριο

Σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη HARLEY DAVIDSON διοργανώνουν διαδικτυακή συνάντηση την προσεχή Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 13:00 στον ακόλουθο σύνδεσμο της πλατφόρμας WEBEX.

Στην συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας της Λέσχης κος Λεόντιος Λεοντιάδης θα ενημερώσει για τις ενέργειες προετοιμασίας της λέσχης για το SUPER RALLY 2023, την λειτουργία της ιστοσελίδας κρατήσεων και θα επιλύσει απορίες των συμμετεχόντων.

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε ενεργά στην συνάντηση, να ενημερωθείτε για το γεγονός και να επιλύσετε τις όποιες απορίες σας.

Καθώς η συνάντηση θα στηριχθεί πάνω σε διαλογική συζήτηση μεταξύ του Γ.Γ. και των συμμετεχόντων σχεδόν από την έναρξή της, και αναλόγως της συμμετοχής και των αποριών που θα τεθούν και συζητηθούν ενδεχομένως να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα,

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους με τον Τουρισμό να είναι συνδεδεμένοι με την πλατφόρμα συνάντησης 5 λεπτά πριν την έναρξή της. Η πλατφόρμα θα είναι ανοικτή από τις 12:45.

Για να συμμετέχετε στην συνάντηση, δεν απαιτείται να έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή webex στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας αλλά αρκεί αντιγραφή του συνδέσμου κι επικόλληση σε οποιοδήποτε φυλλομετρητή (Browser: Firefix, Chrome κλπ).

Παρακαλούμε κατά την σύνδεσή σας να εισάγετε το όνομά σας και να έχετε το μικρόφωνό σας στην σίγαση. Δεν είναι απαιτούμενο να έχετε ανοιχτή την κάμερά σας.

Η συνάντηση θα καταγραφεί και prtscrn θα χρησιμοποιηθούν για την προβολή της εκδήλωσης σε επόμενο ΔΤ.In this article

Join the Conversation