Ανοίγει η αυλαία του 12ου Θεατρικού Νοέμβρη με θεατρικό και εργαστήριο

Σάββατο, παράσταση: Ζαν Κλοντ Καρριέρ «Η ταράτσα». Κυριακή: Eργαστηρίο «Να σου πω μια ιστορία - Μια γνωριμία με την τεχνική του θεάτρου “Playback playback».

Το 1ο ΠΣΚ του 12ου Θεατρικού Νοέμβρη στο θέατρο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά, έφτασε.

Σε συνδιοργάνωση της ΘΕΑΤΟ, του Δήμου Σουλίου και Π.Ε. Θεσπρωτίας και με την στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς, ανοίγει η αυλαία το Σάββατο με την κωμωδία του Ζαν Κλοντ Καρριέρ «Η ταράτσα» από το «Κορινθιακό θέατρο Β. Ρώτας» σε σκηνοθεσία Ισ. Σταμούλη. Θα συνεχιστεί την Κυριακή με την Κ. Κωσταντοπούλου και θέμα εργαστηρίου «Να σου πω μια ιστορία – Μια γνωριμία με την τεχνική του θεάτρου Playback playback»

Η οικονομική ενίσχυση για τις παραστάσεις ειναι 3 ευρώ(παιδιά έως 13 χρονών συνοδευόμενα ελεύθερα), ενώ η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι ελεύθερη για όλους (δηλώσεις συμμετοχής :6973931200)

Σάββατο  – Ζαν Κλοντ Καρριέρ «Η ταράτσα» από το «Κορινθιακό θέατρο Β. Ρώτας» σε σκηνοθεσία Ισ. Σταμούλη . «Επτά άνθρωποι βρίσκονται σε μια ταράτσα και με την αφορμή αυτή διηγούνται ή και αναθεωρούν τη ζωή τους! Ένα ζευγάρι ο Ετιέν και η Μαντλέν χωρίζει και το σπίτι τους ενοικιάζεται. Αυτό δικαιολογεί την παρουσία άλλων ανθρώπων στη σκηνή και την εξέλιξη του έργου………».

Κυριακή – Θέμα εργαστηρίου «Να σου πω μια ιστορία – Μια γνωριμία με την τεχνική του θεάτρου “Playback playback». Η Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου είναι φιλόλογος, δασκάλα και εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού εκπαιδευμένη στο θεατρικό παιχνίδι/εκπαιδευτικό δράμα στο εργαστήρι, στην δραματοθεραπεία/συμβουλευτική/παιδαγωγική θεάτρου και συντονίζει ομάδες θεατρικού παιχνιδιού. Το 2019, ολοκλήρωσε τη βασική εκπαίδευση στο θέατρο playback και από τότε είναι ενεργό μέλος της ομάδας playback ‘’Memento’’ που δραστηριοποιείται στην πόλη των Ιωαννίνων.Έχει αναλάβει την εμψύχωση της ομάδας θεατρικού παιχνιδιού ενηλίκων του καλλιτεχνικού σωματείου ‘’ΕΞΑΥΔΑ’’ καθώς και της θεατρικής ομάδας ‘’ΣΥΝΘΕΣΗ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΗΠΕΙΡΟΥ’’. Τέλος, από τις αρχές του 2021, οργανώνει θεατροπαιδαγωγικά προγράμματα και συντονίζει τις ομάδες θεατρικού παιχνιδιού παιδιών και εφήβων του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗΠΕΘΕ) Ιωαννίνων. Το εργαστήριο απευθύνεται και σε εκπαιδευτικούς , νηπιαγωγούς , δασκάλους στους οποίους θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. (συμμετοχή δωρεάν, τηλ. 6973931200)



In this article

Join the Conversation