Αιτήσεις για το νέο μητρώο μηχανημάτων-οχημάτων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών φυσικών καταστροφών

Αντιμετώπιση προβλημάτων στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο, χιονοπτώσεις, πλημμύρες, παγετοί, κατολισθήσεις, καθιζήσεις σεισμοί, δασικές πυρκαγιές, τεχνολογικά ατυχήματα κλπ

«Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κατάρτιση του μητρώου ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών (αντιμετώπιση προβλημάτων στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο, χιονοπτώσεις, πλημμύρες, παγετοί, κατολισθήσεις, καθιζήσεις σεισμοί, δασικές πυρκαγιές, τεχνολογικά ατυχήματα κλπ) στις περιοχές ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας για τη χρονική περίοδο του έτους 2023»

Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή των υπεύθυνων δηλώσεων και οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 έως την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου 2022 ώρα 14.00. Επίσης είναι δυνατή η υποβολή τους μέσω ταχυδρομείου, με ημερομηνία κατάθεσης το αργότερο μέχρι την 9η Δεκεμβρίου 2022, (που θα αποδεικνύεται από τη σφραγίδα), διεύθυνση αποστολής: Τμήμα Πολιτικής Προστασίας-Π.Ε. Θεσπρωτίας Ταχ. Δ/νση: Π.Τσαλδάρη 18, ΤΚ 46100– Ηγουμενίτσα ή και αυτοπροσώπως στην ως άνω Διεύθυνση.

Η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, είναι διαθέσιμες ΜΟΝΟ από τον ιστότοπο της Π.Ε.Θεσπρωτίας της Περιφέρειας Ηπείρου στη διεύθυνση www.thesprotia.gr (Ανακοινώσεις κ.λ.π).

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΠΙΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣIn this article

Join the Conversation