Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα της ΕΑΣ για τις νέες καλλιέργειες

Συντάκτης: Λώλος Κ. Δημήτριος Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα στην Ηγουμενίτσα η ημερίδα για τις νέες καλλιέργειες που διοργάνωσε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσπρωτίας. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν...

Συντάκτης: Λώλος Κ. Δημήτριος

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα στην Ηγουμενίτσα η ημερίδα για τις νέες καλλιέργειες που διοργάνωσε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσπρωτίας.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πέρα του αναμενόμενου, πράγμα που αποδεικνύει ότι έχουμε μια στροφή αναζήτησης εισοδήματος το οποίο θα προέρχεται από την γεωργία και ιδιαίτερα από καλλιέργειες οι οποίες δεν θα εξαρτώνται από τις επιδοτήσεις.

Ομιλητές ήταν οι κ.κ Κάσσανδρος Γάτσιος  (Γεωπόνος – Συγγραφέας) για το Ιπποφαές,  Μπίμπος Σπύρος  (Γεωπόνος)  για το Μύρτηλο, και Σάρρος Γιάννης  (Εκπρόσωπος Marblecon) για το κολοκυθάκι Butter night

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσπρωτίας κ. Παρόλας, ανέφερε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες ημερίδες, καθώς και στοχευόμενες δράσεις που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ώστε η αγροτική παραγωγή στην Θεσπρωτία να πάρει ταυτότητα.

In this article

Join the Conversation