Σύσκεψη στην Παραμυθιά για τις εορτές Σουλίου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣύσκεψη για τις «Εορτές Σουλίου 2011» Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Παραμυθιά την Παρασκευή 15 Απριλίου, στα πλαίσια της προετοιμασίας των «Εορτών...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύσκεψη για τις «Εορτές Σουλίου 2011»

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Παραμυθιά την Παρασκευή 15 Απριλίου, στα πλαίσια της προετοιμασίας των «Εορτών Σουλίου 2011», που φέτος θα γίνουν την Κυριακή 29 Μαΐου   στον ιστορικό χώρο του Σουλίου, σε ανάμνηση του ολοκαυτώματος και της αυτοθυσίας του καλόγερου Σαμουήλ και των Σουλιωτών, υπέρ της ελευθερίας.

Στην σύσκεψη πήραν μέρος, Εκπρόσωπος της Ι.Μ. Παραμυθίας, ο  Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Πιτούλης Θωμάς, η Δήμαρχος Σουλίου κα. Μπραϊμη – Μπότση Σταυρούλα, ο Αντιδήμαρχος κ. Πανταζής, ο Δ/κτης του 628 ΤΠ, ο Δ/κτης της Τροχαίας, ο Δ/κτης του ΑΤ Παραμυθιάς  και κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων.

Στην σύσκεψη συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα ζητήματα που αφορούν την αρτιότερη  διοργάνωση των εορτών και αποφασίστηκε να υπάρξει, η καλύτερη δυνατόν συνεργασία με τον Δήμο Σουλίου ώστε οι εορτές να γίνουν με κάθε λαμπρότητα αλλά μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δεδομένων και συγκυριών. Αίσθηση προκάλεσε η μεγάλη συμμετοχή εθελοντικών ομάδων που θέλουν να συνδράμουν στην διοργάνωση και στο τελετουργικό της εκδήλωσης.  Η Δήμαρχος Σουλίου και ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας συμφώνησαν ότι από την επομένη των εκδηλώσεων, από κοινού θα υποβάλουν αίτημα   προς τα συναρμόδια υπουργεία για τροποποίηση του Βασιλικού Διατάγματος διοργάνωσης των εορτών του Σουλίου,  ώστε από την επόμενη χρονιά να προβλέπετε και επισήμως ο Δήμος Σουλίου ως συνδιοργανωτής.

In this article

Join the Conversation