Την ΘΕΑΤΟ ευχαριστεί η Δημοτική Αρχή για τον 12ο Θεατρικό Νοέμβρη

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Σουλίου, μετά το τέλος της επιτυχημένης συνδιοργάνωσης του “12ου θεατρικού Νοέμβρη” στην Παραμυθιά, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην τοπική θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΟ» για την πρωτοβουλία του πολιτιστικού αυτού εγχειρήματος.

Πρόκειται για μια θεατρική γιορτή, στην οποία συμμετείχαν ερασιτεχνικές ομάδες και εξαίρετοι καλλιτέχνες που έδωσαν πνοή θεάτρου και ζωντάνιας στον Δήμο μας, προσελκύοντας πλήθος κόσμου και κοινού όλο αυτό το διάστημα.

Σε αυτό το θεατρικό αντάμωμα, στο οποίο έλαβαν μέρος θεατρικές ομάδες από διάφορα σημεία της Ελλάδας και παρουσιάστηκαν παραστάσεις, θεατρικά σεμινάρια, θεατρικά εργαστήρια αλλά και το 1° Ηπειρώτικο Συμπόσιο Ερασιτεχνικού Θεάτρου, η Δημοτική Αρχή, υπήρξε υποστηρικτής και συνοδοιπόρος, συμβάλλοντας υλικοτεχνικά και οικονομικά για την ομαλή διεξαγωγή του.

Πλέον, στόχος όλων είναι ο “Θεατρικός Νοέμβρης” να αποτελέσει θεσμό τόσο για τον Δήμο μας όσο και για την Θεσπρωτία γενικότερα, προάγοντας την πολιτιστική και πνευματική εξέλιξη, σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο, προς όφελος της κοινωνίας μας.



In this article

Join the Conversation