Λιγα τα προβλήματα απο την κακοκαιρία. Παραμένει σε επιφυλακή η πολιτική προστασία. Η προβλεψη του καιρου

Πτώση δέντρου στα παλαιά σφαγεία της Παραμυθιάς.

Μικρές ζημιές απο καταπτώσεις πετρών και φετρών υλικών στο οδικό δίκτυο και διακοπές ρεύματος ήταν τα προβλήματα που δημιούργησε κατά την διάρκεια της νύχτας η κακοκαιρία “Gaia”.

Η πυροσβεστική Παραμυθιάς επενέβει για την απομάκρυνση δέντρου που έπεσε λογο των ανέμων στην περιοχή των παλαιών σφαγείων της Παραμυθιάς, με στην συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος και της πολιτικής προστασίας του Δήμου Σουλίου,.

Στη Θεσπρωτία, σε οριακό σημείο βρίσκεται η στάθμη του ποταμού Καλαμά, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν εκδηλωθεί πλημμυρικά φαινόμενα. Αυτό που ανησυχεί τις αρχές είναι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν φτάσει στη Θεσπρωτία τα νερά που έπεσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή των Ιωαννίνων. Τα θυροφράγματα είναι ανοιχτά από την Παρασκευή και όλοι ελπίζουν ότι δε θα δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

Η πολιτική προστασία παραμένει σε επιφυλακή για την εξέλιξη του καιρικού φαινόμενου, που σύμφωνα με το επικαιροποιημένο δελτίο της ΕΜΥ τα ισχυρά φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες, στην Ήπειρο και το Ιόνιο



In this article

Join the Conversation