Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Α Δημοτικού Παραμυθιάς για το Planetarium on the go.

Ανακοίνωση

Άλλη μια όμορφη δράση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα στον αύλειο χώρο του σχολείου μας.

Οι μαθητές παρακολούθησαν μια μοναδική οπτικο-ακουστική προβολή του διαστήματος και παρατήρησης μέσω τηλεσκοπίου με το Planetarium on the go. Μια μοναδική διδακτική εμπειρία με εικόνες να προβάλλονται στην εσωτερική ημισφαιρική οθόνη, δημιουργώντας την αίσθηση ενός συναρπαστικού διαστημικού ταξιδίου.

Ευχαριστούμε θερμά το Κληροδότημα “Θεμιστοκλή Ρίγγα” που έκανε αποδεκτό το αίτημα ολικής κάλυψης των εξόδων και έγινε εφικτή η συμμετοχή όλων των μαθητών χωρίς κόστος. Επιβεβαιώνεται με αυτόν τον τρόπο, για ακόμα μια φορά, η έμπρακτη προσφορά του στην σχολική κοινότητα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Διευθυντή του Α Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς, κ Δρίμτζια, για τη στήριξη της πρόταση μας και τη βοήθειά του σε όλα τα στάδια μέχρι την ολοκλήρωση. Τον επαινούμε ιδιαιτέρως για την ιδέα του να συμπεριληφθούν στην επίσκεψη οι μαθητές όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου Σουλίου!!

Για εμάς, τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός των παιδιών μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίζουμε ακούραστα να υλοποιούμε δράσεις που φωλιάζουν στο μυαλό και τη καρδιά τους!!!

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων



In this article

Join the Conversation