Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ σε Παραμυθιά και Ηγουμενίτσα

Με τους Κώστα Κωτσαντή και Θανάση Τζίμα

Με τους Κώστα Κωτσαντή και Θανάση Τζίμα, θα πραγματοποιηθούν δύο πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ σε Παραμυθιά και Ηγουμενίτσα.

Αυριο Παρασκευή 16 Δεκέμβρη στις 7:30 μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (Καρκαμίσι) στην Παραμυθιά με ομιλητή τον Κώστα Κωτσαντή (μέλος του ΓΠ Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας).

Το Σάββατο 17/12/2022 θα επισκεφθεί την Ηγουμενίτσα ο Θανάσης Τζίμας μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του τμήματος αυτοαπασχολουμένων ΕΒΕ της ΚΕ. Ο Θανάσης Τζίμας θα έχει συνάντηση στις 5μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο της Ηγουμενίτσας με εκπροσώπους των συλλόγων ΕΒΕ του νομού Θεσπρωτίας και θα συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα του χώρου. Αμέσως μετά στις 7μμ στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσει πολιτική ομιλία και συζήτηση με ομιλητή τον Θανάση Τζίμα .Θέμα θα είναι οι πολιτικές εξελίξεις ,οι θέσεις και το κάλεσμα του ΚΚΕ προς τους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, τον λαό και την νεολαία. Η Τ.Ε Θεσπρωτίας του ΚΚΕ σας καλεί να πάρετε μέρος σε αυτή την εκδήλωση το Σάββατο 17/12/2022 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ . στο Δημαρχείο στην Ηγουμενίτσα.In this article

Join the Conversation