Παραιτήθηκε απο Δημοτικός Σύμβουλος ο Βασίλης Καλόγηρος. Στην θέση του ο Ιωάννης Γώγος.

Οι επιστολές παραίτησης του Βασίλη Καλόγηρου και αποδοχής της παραίτησης από τον Γιάννη Καραγιάννη

Την παραίτηση του από Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης ΔΗΜ.Ο.Σ.,  ανακοίνωσε ο Βασίλης Καλόγηρος.

Σύμφωνα με την επιστολή παραίτησης, η απόφαση του πρ. Δημοτικού Συμβούλου, οφείλεται σε επαγγελματικούς λόγους.

“Σοβαροί επαγγελματικοί λόγοι όμως, με φέρνουν στη δυσάρεστη θέση να μη μπορώ στην παρούσα χρονική συγκυρία να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιδιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος και να υπηρετήσω το Δήμο, όπως αρμόζει και όπως προσωπικά επιθυμώ” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καλόγηρος .

Σε επιστολή αποδοχής της παραίτησης, ο Δήμαρχος Σουλίου τον ευχαριστεί για την προσφορά του, αναφέροντας χαρακτηριστικά, πως “μετά λύπης μου αποδέχομαι την παραίτησή σου, αντιλαμβάνομαι όμως ότι μια τόσο σοβαρή απόφαση, για έναν άνθρωπο που υπηρέτησε το Δήμο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα τελευταία οχτώ χρόνια, δεν μπορεί παρά να απορρέει από έναν εξίσου σοβαρό λόγο”

Την θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δημου Σουλίου, αναλαμβάνει ο Ιωάννης Γώγος, πρ. Δημοτικός Σύμβουλος και πρ. Αντιδήμαρχος της προηγούμενής Δημοτικής Αρχής Σουλίου.

Δείτε την επιστολή παραίτησης και την αποδοχή από τον Δήμαρχο Σουλίου:

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα αρχικά να εκφράσω τις θερμότερες των ευχαριστιών μου στο Δήμαρχο Ιωάννη Σπ. Καραγιάννη για την τιμή που μου έκανε, αρχικά να με εντάξει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του και εν συνεχεία να μου αναθέσει θέσεις ευθύνης σε όλη τη διάρκεια της κοινής μας πορείας, καθώς και για την άψογη και υποδειγματική συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα.

Ευχαριστώ επίσης, τους συναδέλφους μου Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Σουλίου, καθώς και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου με τους οποίους η συνεργασία μου υπήρξε αρμονική και εποικοδομητική σε όλα τα χρόνια της οκταετούς μου θητείας.

Μέχρι και σήμερα, είχα τη δυνατότητα να ασκώ επαρκώς πιστεύω τα καθήκοντά μου, συμμετέχοντας ανελλιπώς στις συνεδριάσεις των οργάνων του Δήμου μας καθώς και όλων των επιτροπών των οποίων αποτελούσα μέλος.

Σοβαροί επαγγελματικοί λόγοι όμως, με φέρνουν στη δυσάρεστη θέση να μη μπορώ στην παρούσα χρονική συγκυρία να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιδιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος και να υπηρετήσω το Δήμο, όπως αρμόζει και όπως προσωπικά επιθυμώ. Μετά λύπης μου λοιπόν αναγκάζομαι να υποβάλλω την παραίτησή μου από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Σουλίου.

Δεν μπορώ παρά να υπερτονίσω με τον πλέον ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ότι η παραίτησή μου δεν ενέχει σε καμία περίπτωση οιοδήποτε ίχνος μομφής, δυσαρέσκειας ή αντίθεσης απέναντι στη Δημοτική Αρχή και το έργο της. Αντιθέτως, εξακολουθώ να στηρίζω με σθένος όλες τις προσπάθειες του Δημάρχου και των συναδέλφων μου για ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο μας.

Η σκέψη μου από τη θέση του απλού πολίτη πλέον, θα εξακολουθεί να είναι στο Δήμο μας και εφόσον οι συγκυρίες το επιτρέψουν στο μέλλον, θα ήμουν πρόθυμος να υπηρετήσω και πάλι τον τόπο μας.

Ευχαριστώ τέλος από καρδίας όλους τους συνδημότες μου που με τίμησαν με την επιλογή τους σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις και με έφεραν στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου από την οποία σήμερα αναγκάζομαι να παραιτηθώ.

Εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο όλων και με την ευκαιρία των επερχόμενων εορτών, Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

Βασίλης Καλόγηρος

 

Αγαπητέ Βασίλη,

Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σε ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σου στο συνδυασμό μας και τη βοήθεια που προσέφερες κατά την προεκλογική περίοδο αρχικά, αλλά και για τη άριστη και αποτελεσματική συνεργασία μας σε όλο το διάστημα της έως τώρα θητείας σου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου καθώς και από οποιαδήποτε άλλη θέση ευθύνης σου ανατέθηκε.

Μετά λύπης μου αποδέχομαι την παραίτησή σου, αντιλαμβάνομαι όμως ότι μια τόσο σοβαρή απόφαση, για έναν άνθρωπο που υπηρέτησε το Δήμο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα τελευταία οχτώ χρόνια, δεν μπορεί παρά να απορρέει από έναν εξίσου σοβαρό λόγο. Με αυτό σαν δεδομένο, δεν έχω παρά να σου ευχηθώ τα καλύτερα για τη συνέχεια, με προσωπική και οικογενειακή ευημερία.

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Σουλίου
Ιωάννης Σπ. ΚαραγιάννηςIn this article

Join the Conversation