Οι Αστυνομικοί της Θεσπρωτίας εκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα με την έλευση του 2023

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας

Αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, προέβη στην καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας πάνω στο περιπολικό επιδεικνύοντας τον δέοντα σεβασμό προς όλους εκείνους τους συναδέλφους που μακριά από τις οικογένειές τους στέκονται άγρυπνοι φρουροί και προστάτες των πολιτών της Θεσπρωτίας.

Στην καθιερωμένη κοπή της πίτας παρευρέθησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ιωάννης Παππάς,ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ηγουμενίτσας Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κολιγιώτης Νικόλαος και ο αναπληρωτής διοικητής της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηγουμενίτσας Αστυνόμος Β´ Λάκκας Απόστολος.

Επισης με την παρουσία τους στην κοπή της Βασιλόπιτας μας τίμησαν, ο Βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας κ.Γιόγιακας Βασίλειος,ο βουλευτής Θεσπρωτίας του Σύριζα κ. Κάτσης Μάριος, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος,ο αντιδήμαρχος Φιλιατών κ.Πέτρος Κατσάρης.

“Καλή χρονιά!!! Ας είναι το έτος 2023 επιτέλους ένα έτος αναίμακτο για την ΕΛ.ΑΣ. και ιδίως για τον Έλληνα Αστυνομικό!!! Ευχόμαστε υγεία, οικογενειακή ευμάρεια, ευτυχία, πολλά χαμόγελα και συναδελφική αλληλεγγύη!!!In this article

Join the Conversation