Από την εορταστική Χοροεσπερίδα των συμπατριωτών μας του Λούντβιγκσχαφεν

Με τις χορευτικές ομάδες

Για μια ακόμη φορά οι συμπατριώτες μας στο Λούντβιγκσχαφεν, με την σημαντική παροικία Παραμυθιωτών και οχι μονο, με την πανέμορφη και άρτια προετοιμασμένη Χριστουγεννιάτικη Χοροεσπερίδα χάρισαν όμορφες στιγμές στους παριστάμενους.

Ο δραστήριος Πρόεδρος κ. Μιχάλης Χριστοδούλου με το δυναμικό επιτελείο του και την υπέροχη Νεολαία του Συλλόγου, συνεχίζουν και γράφουν την δική τους Ιστορία στα Πολιτιστικά Δρώμενα της Ελληνικής Ομογένιας.

Αυτό μας συγκινεί ιδιαίτερα διότι δείχνει την αγάπη και τον Νόστο της νεολαίας μας για τις παραδόσεις μας καθώς και την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των μελών προς τον Σύλλογο τους, στο να γιορτάσουν όλοι μαζί τις ημέρες των Χριστουγέννων! Δείχνει επίσης την πολύ καλή δουλειά που επιτελεί το Διοικητικό Συμβούλιο και οι χοροδιδάσκαλοι του Συλλόγου Τζάστιν Τσουμάνης και η κα. Γεωργία Διαμάντη, (μαθητές των προηγούμενων χοροδιδασκάλων) .

Η Χορευτικές Ομάδες, πλαισιωμένες απο κορίτσια και αγόρια (που ορισμένα είναι 4, 5, και 6 χρόνων), έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατέπληξαν το Κοινό αποσπώντας το θαυμασμό και το παρατεταμένο χειροκρότημα τους.

Παρόντες όπως πάντα ήταν η κα. Αγαθή Τσουμάνη και ο Βασίλης Γκίνης, πρώην Χοροδιδάσκαλοι και ηγετικά στελέχη στο Διοικητικό Συμβούλιο, που όπως πληροφορούμαστε αναλαμβάνουν και πάλι τις Χορευτικές Ομάδες. Στο πρόσφατο παρελθόν η Αγαθή διετέλεσε Αντιπρόεδρος και ο Βασίλης Πρόεδρος του Συλλόγου.

Σημαντική ήταν και η παρουσία των όμορων Φορέων της Ελληνικής Ομογένειας της περιοχής, όπως ο Σύλλογος Πλατανιάς με τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Χορόζη, μέλη του Ποντιακού Συλλόγου της περιοχής καθώς και του Κρητικού Συλλόγου οι οποίοι χόρεψαν στην γιορτή μας. Παρόν στην εκδήλωση όπως πάντα ιδρυτής κ. Γιώργος Μπακόλας και ο ερετός Δημ. Σύμβουλος της περιοχής κ. Γιώργος Βασιλειάδης ο πρώην Πρόεδρος κ. Σωτήρης Χήρας, και ο επί σειρά ετών ηγετικό στέλεχος στο Δ.Σ. κ. Λάμπρος Τσιρογιάννης.

Το μουσικό σχήμα αποτελούσαν η κα. Έυα Ράπτη, ο Σάκης Ζιώγας ο Λευτέρης Τζίμας και ο Σταύρος Σιάννας. Στο πατάρι είδαμε και τον Βαλάντη Μολότσιο (μέλος του Συλλόγου) να τραγουδά πολύ ωραία Ηπειρώτικα τραγούδια.

Αξιοσημείωτη ήταν συνεισφορά των συμπατριωτών μας Χορηγών οι οποίοι βοήθησαν στην διοργάνωση με τις χορηγίες καθώς και ο Αντιπρόεδρος και συμπατριώτης μας κ. Παπαδόπουλος για την παραχώρηση της Αίθουσας.

Η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης συγχαίρει Θερμά την Νεολαία του Συλλόγου για την μεγαλειώδη προσφορά τους και την καθολική συμμετοχή τους, καθώς και όλες και όλους που εργάστηκαν για την πανέμορφη χοροεσπερίδα η οποία ήταν φανταστική.

In this article

Join the Conversation