ΒΙΝΤEΟ: Ο Κώστας Πανταζής στο ΑrtTV. Προαναγγελία καθόδου στις βουλευτικές εκλογές;;;

Συνέντευξη στο ArtTV και στον Βαγγέλη Μάστορα έδωσε ο Παραμυθιώτης γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κώστας Πανταζής. Αρκετοί ψίθυροι που μέχρι τώρα μιλούσαν για κάθοδο του Κώστα Πανταζή στις...

Συνέντευξη στο ArtTV και στον Βαγγέλη Μάστορα έδωσε ο Παραμυθιώτης γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κώστας Πανταζής.
Αρκετοί ψίθυροι που μέχρι τώρα μιλούσαν για κάθοδο του Κώστα Πανταζή στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, πλέον ακούγονται πιο δυνατά.

«Είμαι παρών στα προβλήματα του νομού» δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε πως ο «κάθε ορειβάτης έχει ως στόχο την κορυφή». «Είναι προφανές πως δεν παριστάνω των υποψήφιο βουλευτή και λόγω θέσης αλλά και γιατί δεν είναι μονό δική μου απόφαση», δήλωσε ο γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, ενώ για το βουλευτικό έργο του Χρήστο Κατσούρα, σημειωσε πως «Κάνει το καλύτερο που μπορεί»

Ο Κώστας Πανταζής τάχτηκε ξεκάθαρα κατά τις απόφασης για την κατάργηση του εσπερινού Γυμνασίου Παραμυθιάς, αν και θεωρεί σωστό το νομοσχέδιο των συγχωνεύσεων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με μικρή δυναμική.

Καυτηρίασε την στάση όσων στο παρελθόν έβαλαν την υπογραφή τους για το φυσικό αέριο στην Πέρδικα ενώ τώρα οι ίδιοι τάσσονται υπέρ των κατοίκων της κοινότητας.

«Να πάνε φυλακή όσοι έφαγαν τα λευτά του λαού, είτε είναι πολιτικοί, είτε συνδικαλιστές, είτε οτιδήποτε» τόνισε ο  γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Ο Κώστας Πανταζής ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως η νεολαία ΠΑΣΟΚ είναι αυτόνομη πολιτικά σε αντίθεση με τις υπόλοιπες κομματικές νεολαίες και σημείωσε πως το πολιτικό σύστημα διατρέχεται από μεγάλους κλυδωνισμούς. Αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η παιδεία, ενώ τάχτηκε σαφές υπέρ της συνέχισης του πανεπιστημιακού ασύλου, αρκεί να τηρηθεί ο νόμος που υπάρχει.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη, διάρκειας 1 ώρας και 20 λεπτών στο βίντεο που ακολουθεί.

 


In this article

Join the Conversation