Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία. Κατέρρευσαν στέγες σπιτιών, σοβαρές ζημιές σε επιχειρήσεις και πτώσεις δέντρων

Σοβαρά προβλήματα στις κοινότητες Αγοράς, Σκανδάλου, και προβλήματα σε Γλυκή, και Ποταμιά, προκάλεσε η εντονότατη κακοκαιρία που “χτύπησε” την περιοχή με θυελλώδεις ανέμους το βράδυ της Πέμπτης και...

Σοβαρά προβλήματα στις κοινότητες Αγοράς, Σκανδάλου, και προβλήματα σε Γλυκή, και Ποταμιά, προκάλεσε η εντονότατη κακοκαιρία που “χτύπησε” την περιοχή με θυελλώδεις ανέμους το βράδυ της Πέμπτης και απο τύχη αποφευχθηκαν τα χειρότερα.

Δύο στέγες σπιτιών στην Αγορά και μία στο Σκάνδαλο, σε κατοικημένα σπίτια, κατέρρευσαν χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Τουλάχιστον πέντε φράχτες σπιτιών έχουν καταρρεύσει. Τέσσερεις καμινάδες σε σπίτια έχουν πέσει. Tουλάχιστον τρεις στάβλοι έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Σε τυροκομείο της περιοχής προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο κτήριο.

Δέντρα και κολόνες της ΔΕΗ και του ΟΤΕ και έπεσαν στην Γλυκή και στην Ποταμιά, ενώ ηλεκτροφόρα καλώδια έχουν κοπεί.

Στα σημεία βρίσκονται, η Πυροσβεστική Παραμυθιάς με τρία οχήματα και επτά πυροσβέστες, η πολιτική προστασία του Δήμου Σουλίου, συνεργείο της ΔΕΗ, αντρες του Α.Τ. Παραμυθιάς, εθελοντές, ενώ αναμένονται να ενισχυθούν οι αντρες της πυροσβεστικής, απο την πυροσβεστική Ηγουμενίτσας, οπου και  εκει υπάρχουν προβλήματα στο Γραικοχώρι και σε άλλα σημεία από πτώσεις δέντρων.

Για οποιαδήποτε εξέλιξή θα σας ενημερώσουμε.
In this article

Join the Conversation