Έκκληση εμπορικού συλλόγου Παραμυθιάς προς Μητροπολίτη: Να παραμένει ανοιχτός ο Ναός του Αγίου Δονάτου

Με επιστολή του ο εμπορικός σύλλογος Παραμυθιάς, ζητά από την Μητρόπολη Παραμυθιάς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ιερού Ναού Αγίου Δονάτου, να παραμένει ανοιχτός ο Μητροπολιτικός Ναός κατά τις...

Με επιστολή του ο εμπορικός σύλλογος Παραμυθιάς, ζητά από την Μητρόπολη Παραμυθιάς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ιερού Ναού Αγίου Δονάτου, να παραμένει ανοιχτός ο Μητροπολιτικός Ναός κατά τις ημέρες με αυξημένη κίνηση επισκεπτών.

Σωστότατο αίτημα αν αναλογιστούμε τις περιπτώσεις των εκδρομέων που επισκεφτήκαν τον Ναό για να προσκυνήσουν τον Άγιο και βρήκαν τις πόρτες κλειστές.

Απαραίτητη κίνηση τόσο για Θρησκευτικούς όσο και για τουριστικούς λόγους.

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ
Προς Ιερά Μητρόπολη Παραμυθιάς
Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ιερού Ναού Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς
 
Αριθμός Πρωτοκόλλου: 410
 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς αντιπροσωπεύοντας τους καταστηματάρχες της πόλης μας ζητά από την Ιερά Μητρόπολη Παραμυθιάς να παραμείνει ανοιχτός ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Δονάτου την παραμονή αλλά και ανήμερα του εορτασμού του Πολιούχου της πόλης μας.
Όπως εμείς στηρίζουμε και σας τιμούμε με την παρουσία μας παρακαλούμε έτσι ώστε ο Ιερός Ναός να παραμένει ανοιχτός σε περιόδους αυξημένης τουριστικής κίνησης, καθώς έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις επισκεπτών που έχουν έλθει να επισκεφτούν τον τόπο μας, καθώς και την εκκλησία μας, αλλά δυστυχώς παραμένει κλειστή. Με την κίνηση σας αυτή θα βοηθήσετε στην ενίσχυση και την τόνωση της τοπικής αγοράς.
Έτσι, ελπίζουμε και προσδοκούμε στην κατανόηση και στην πραγματοποίηση των αντίστοιχων ενεργειών σας από μέρους σας.
 
Με εκτίμηση
Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς
28-04-2011

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!