Κ. Δούβαλης | «Τιμή μου που υπηρέτησα την Ήπειρο»

Μήνυμα μετά την μετά την αποστράτευσή του στις κρίσεις της ΕΛΑΣ

Ένα συγκινητικό μήνυμα απευθύνει ο Κώστας Δούβαλης μετά την αποστράτευσή του τόσο προς τους αστυνομικούς όσο και προς τους Ηπειρώτες. Ο Κώστας Δούβαλης συμπλήρωσε 38 χρόνια ενεργούς υπηρεσίας και όπως σημειώνει η δράση του δεν κρίνεται από τον ίδιο, αλλά από τους αποδέκτες του έργου του.

Στο μήνυμά του μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ιδιαίτερη στιγμή στην υπηρεσιακή μου πορεία μου στάθηκε αναμφισβήτητα η τιμή που είχα να υπηρετήσω ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, θέση στην οποία θήτευσα για περισσότερα από 3,5 χρόνια (διάστημα μεγαλύτερο από κάθε άλλον προκάτοχό μου), γεγονός που ούτε σαν όνειρο θα μπορούσα να φανταστώ στην αρχή της σταδιοδρομίας μου.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην ηγεσία του Σώματος για τη μέχρι σήμερα εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και σε όλο το προσωπικό με το οποίο συνυπηρετήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, προϊστάμενους και υφιστάμενους, καθώς επίσης στις θρησκευτικές και πολιτικές αρχές, στις συνδικαλιστικές ενώσεις, στους διάφορους φορείς και τέλος στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την αγαστή συνεργασία.

Ας μου επιτραπεί όμως, το πιο μεγάλο ευχαριστώ να το κρατήσω – για την υπομονή που έδειξαν – στη σύζυγό μου και τα δύο μου παιδιά, που τα τελευταία χρόνια στερήθηκαν την πατρική φιγούρα.

Από καρδιάς ευχές σε όλους για υγεία και ευτυχία. Τους δε εν ενεργεία συναδέλφους μου, προτρέπω να συνεχίσουν με την ίδια αυταπάρνηση το δύσκολο έργο τους, να είναι περήφανοι για τη Στολή που φορούν και ο προσωπικός και επαγγελματικός τους βίος να αποτελούν παράδειγμα για όλους».



In this article

Join the Conversation