BINTEO: Συνέντευξη Μπραΐμη στο ArtTV

Συνέντευξη στο Art TV και στον Βαγγέλη Μάστορα έδωσε η Δήμαρχος Σουλίου, Σταυρούλα Μπραΐμη. Δεν λέω κατηγορηματικά όχι σε ενδεχόμενη ανάμιξή μου στην πολιτική σκηνή  δήλωσε σε σχετική...

Η Σταυρούλα Μπραΐμη, εξήγγειλε αλλαγές στην εμποροπανήγυρη του Λαμπόβου, προαναγγέλλοντας την αποκλειστική οργάνωση και λειτουργία του από το Δήμο και όχι από εργολάβους. 

Αναφορά έγινε στον κανονισμό λειτουργίας της χρήσης του ποταμού Αχέροντα με σκοπό την ανάδειξη και έννομη λειτουργία του, ενώ προαναγγέλθηκαν έλεγχοι για καταπατημένες δημοτικές εκτάσεις στο όρια του ποταμού.

Εξέφρασε την δυσφορία της για τους χειρισμούς της περιφερείας για το ΧΥΤΑ τους οποίους τους απέδωσε στις δυναμικές που έχουν οι μικροί Δήμοι.

Δεν θεωρεί πως λειτουργεί Δημαρχοκεντρικά δηλώνοντας πως κάνει μεγάλες προσπάθειες για την αποκέντρωση της διοίκησης του Δήμου.

Να πάμε τα επεξεργασμένα λύματα στον βιολογικό της Πάργας, δήλωσε η Σταυρούλα Μπραΐμη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τις αντιδράσεις του Δήμαρχου Πάργας στον βιολογικό της Παραμυθιάς. 

Κατά γενική ομολογία, «το έχει» η Σταυρούλα Μπραΐμη με τις κάμερες και σε όλες τις ερωτήσεις απάντησε άνετα με ξεκάθαρο τρόπο. Και αγαπητέ κ. Μάστορα… μην ζητάτε συγγνώμη (κα μάλιστα πολλάκις) όταν αναφαίρετε τον Δήμο σαν Δήμο Παραμυθιάς. 

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη, διάρκειας 1 ώρας και 20 λεπτών στο βίντεο που ακολουθεί:

 

In this article

Join the Conversation