Το πολυβραβευμένο έργο 4 EVER στο θέατρο Καρκαμίσι

Το πολυβραβευμένο έργο 4 EVER του Γιώργου Ηλιόπουλου, ανεβάζει στην Παραμυθιά η θεατρική ομάδα ΝΗΜΑ με πρωταγωνιστές τον Νίκο Αρβανίτη και τη Ντίνα Αβαγιανού, την Παρασκευή 3 και...

Το πολυβραβευμένο έργο 4 EVER του Γιώργου Ηλιόπουλου, ανεβάζει στην Παραμυθιά η θεατρική ομάδα ΝΗΜΑ με πρωταγωνιστές τον Νίκο Αρβανίτη και τη Ντίνα Αβαγιανού, την Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Ιουνίου στο θέατρο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά και στην θεατρική σκηνή ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ στην Ηγουμενιτσα την Κυριακή 5 Ιουνίου.
 
Μια βραδιά σ’ ένα ξενοδοχείο για ένα ζευγάρι παντρεμένων – και συνεταίρων – 25 χρόνια. Μια θεατρική παράσταση για δύο και μ’ ένα σκηνικό.

Ο Παραμυθιώτης ηθοποιός Νίκος Αρβανίτης και η Ντίνα Αβαγιανού, ολοκληρώνουν την επιτυχημένη παρουσίαση του 4 EVER ανά την Ελλάδα, με 3 παραστάσεις στην Θεσπρωτία.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος Θεωρείται ένας από τους επιτυχημένους νέους δημιουργούς στο νεοελληνικό θέατρο. Μολονότι δεν έχει σαρανταρίσει ακόμη, μετρά ήδη αρκετά θεατρικά έργα στο ενεργητικό του πολλά εκ των οποίων έχουν μεταφραστεί και παιχτεί και στο εξωτερικό.

Σκηνοθεσία: Βαρβάρα Δούκα
Σκηνικά- Κοστούμια: Κωνσταντίνος Zαμάνης
Μουσική επιμέλεια: Κώστας Μπόρσης
Πάιζουν: Νίκος Αρβανίτης και η Ντίνα Αβαγιανού

Η παράσταση δεν συνιστάτε για παιδιά
Κρατήσεις εισιτηρίων στα τηλέφωνα 6944635408-6974751946

Χορηγός επικοινωνίας Παραμυθιά online www.paramythia-online.gr

In this article

Join the Conversation