Στην TRAVEL EXPO CYPRUS με την Περιφέρεια Ηπείρου για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος

Κάλεσμα σε Δήμους και Φορείς, για συμμετοχή

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετέχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Travel Expo Cyprus, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία από 21 έως 23 Απριλίου, και θα φιλοξενήσει στο περίπτερό της, ως συνεκθέτες, εκπροσώπους δήμων, Επιμελητηρίων, Ενώσεων Ξενοδόχων και γενικά φορέων και επιχειρήσεων του τουρισμού.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει μέχρι και την Παρασκευή 31 Μαρτίου στο e-mail [email protected]ενώ μπορεί να αποσταλεί και υλικό προβολής.

Επισημαίνεται ότι το ύφος του περιπτέρου της Περιφέρειας Ηπείρου και του ΕΟΤ είναι συγκεκριμένο και επομένως δεν επιτρέπεται σε κανέναν συνεκθέτη να ενσωματώσει στον χώρο δικές του κατασκευές, φωτογραφίες, οθόνες προβολής ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει να μεταφέρει ενημερωτικό υλικό, στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα (μέχρι 30 τεμάχια), των επιχειρήσεων και φορέων, ώστε να διανεμηθεί στην έκθεση. Το υλικό θα πρέπει να το προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι στο γραφείο 143 του διοικητηρίου της Περιφέρειας (πλατεία Πύρρου 1) το αργότερο έως την Τρίτη 28 Μαρτίου και ώρα 1 το μεσημέρι.In this article

Join the Conversation