Φιλανθρωπικός αγώνας αγώνας μπάσκετ για την Θεοδώρα | Παραμυθιά – Δόξα Άρτας

Την Κυριακή, στις 7 το απόγευμα στο κλειστό Παραμυθιάς

Η Θεοδώρα Γώγου, η νεαρή που μέχρι πριν λίγους μήνες βρισκόταν ανάμεσα στους μικρούς μαθητές της, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καναλακίου χρειάζεται την βοήθεια όλων.

Την Κυριακή, στις 7 το απόγευμα, η Παραμυθιά υποδέχεται στο κλειστο της πόλης το Α.Ε. Δόξας-Πύρρου Άρτας, σε ενα φιλανθρωπικό αγώνα με τα έσοδα να διατίθονται στην οικογένεια της Θεοδώρας Γώγου. Συμβολική είσοδος 2€

Η Θεοδώρα υπέστη ρήξη ανευρύσματος που προκάλεσε αιμορραγία στον εγκέφαλο. Η Θεοδώρα υπεβλήθη άμεσα σε κρανιοτομία, ενώ χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από τον Μάιο μέχρι και σήμερα, έχει υποβληθεί σε 8 χειρουργικές επεμβάσεις στον εγκέφαλο, λόγω εμφάνισης αιματωμάτων, ενώ στο προσεχές μέλλον πρόκειται να υποβληθεί σε ολική κρανιοπλαστική. Όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, η Θεοδώρα μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα. Η κατάστασή της είναι πολύ σοβαρή και χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, αφού δεν είναι πλέον σε θέση να κινηθεί, να μιλήσει ή να επικοινωνήσει με τους οικείους της.

Όλο αυτό το διάστημα, οι γονείς της Θεοδώρας δεν έχουν φύγει στιγμή απ’ το πλευρό της, κάνοντας ό, τι περνά απ’ το χέρι τους, ώστε να παρέχουν στο παιδί τους την κατάλληλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Πλέον όμως, έχουν φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος της νοσηλείας της, καθώς επίσης και στο υπέρογκο κόστος του επερχόμενου χειρουργείου της κόρης τους.

Η ζωή της Θεοδώρας ανετράπη απ’ τη μία στην άλλη. Μία γυναίκα με όνειρα και όρεξη για ζωή, βρέθηκε ξαφνικά καθηλωμένη στο κρεβάτι, ανήμπορη να μιλήσει ή να κουνηθεί. Δεν μπορούμε να την αφήσουμε αβοήθητη. Όλοι μαζί, μπορούμε να της προσφέρουμε αυτό που χρειάζεται όσο τίποτε άλλο: μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!



In this article

Join the Conversation