Απεντάχθηκε το Γήπεδο Παραμυθιάς. Κίνδυνος να μείνει εργοτάξιο για τα επόμενα 2 χρόνια. Η απόφαση.

Στον αέρα οι εργασίες για την κατασκευή του στίβου και την αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, το έργο «κατασκευή στίβου και αντικατασταση συνθετικού χλοοτάπητα γηπέδου 49 Προκρίτων Παραμυθίας» απεντάχθηκε από το πρόγραμμα Φιλόδημος, λόγω καθυστερήσεων στην υλοποίηση του.

Οι εργασίες για το έργο που χρηματοδοτήθηκε με 717.000€, έχουν σταματήσει απο το πρωί του Σαββάτου ενώ ελλοχεύει κίνδυνος ο χώρος να παραμείνει εργοτάξιο μέχρι το τέλος του 2024.

Η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών εχει περιέλθει στα χέρια της Δημοτικής Αρχής και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η υλοποίηση του έργου που εχει ξεκινήσει απο τον Οκτώβριο του 2022, δεν εχει ξεπεράσει το 7% με αποτέλεσμα το κονδύλιο των 717.000€ να περάσει στο πρώτο επιλαχών έργο που είναι η κατασκευή ταΐστρων για μπεκάτσες στο Δέλτα του Έβρου.

Το έργο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Σουλίου» με τα δύο υποέργα του, ειχε πάρει μάλιστα έγκριση σκοπιμότητας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ήδη από τον Φεβρουάριο του 2019, γεγονός που καταδεικνύει τόσο τη μελετητική ωριμότητά του, όσο και την αναγκαιότητα επαένταξής του στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, ή σε κάποιο άλλο πρόγραμμα χρηματοδότησης ώστε να υλοποιηθεί.

Διαβάστε την αποφαση εδω.




In this article

Join the Conversation