Μήνυμα για το Πάσχα από τον Δήμαρχο Σουλίου

.

Αγαπητές συνδημότισσες, Αγαπητοί συνδημότες,

Διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, την Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου, προσμένοντας την Ανάστασή Του.

Από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας, το Πάσχα, διακρίνεται για την κατάνυξη, τη θρησκευτικότητα και την αναβίωση των ηθών και των εθίμων, σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Όλοι οι πιστοί, αισθανόμαστε την ανάγκη της λύτρωσης και της αναγέννησης, με την κορύφωση του Θείου Δράματος, αναπτύσσοντας την πνευματική σχέση μας με τον Θεό και τους δεσμούς μας με τους συνανθρώπους μας.

Τα μηνύματα της Ανάστασης είναι πάντα διαχρονικά, ταυτόχρονα απαραίτητα, για να μας υπενθυμίζουν ότι με πίστη, ελπίδα, αγάπη, ταπεινοφροσύνη και δουλειά είμαστε ικανοί να πορευτούμε για να αντιμετωπίσουμε με σθένος και πυγμή τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά και ταλαιπωρούν την κοινωνία μας σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός συνόρων.

Αυτό όμως θα επιτευχθεί μόνο με τη συνεργασία, την ενότητα και την αλληλεγγύη, θέτοντας έτσι τις βάσεις για ένα καλύτερο, ελπιδοφόρο και ειρηνικό μέλλον για τη νέα γενιά.

Εύχομαι το Φως της Αναστάσεως να φωτίζει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας, χαρίζοντας υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και οικογενειακή ευημερία.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!



In this article

Join the Conversation