Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Γλυκή για τηλεοπτικά γυρίσματα της ταινίας “Αχέροντας”.

Απο από 24 έως 28-04.

Αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση του κοινού, κατά τη χρονική διάρκεια γυρίσματος ταινίας μικρού μήκους της εταιρείας Honeybee με τίτλο “Αχέροντας”, από 24 έως 28-04-2023.

Αποφασίστηκε

-σταδιακή και ολιγόλεπτη απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Αγίων Πάντων, από την συμβολή της με την οδό Αποστόλου Θωμά, έως τη συμβολή της με τον πρώτο πάροδο ανατολικά της οδού Αγίας Εύας τη Δευτέρα 24-04-2023 από 08:00΄ ώρα έως 18:00΄ ώρα της ιδίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από παρακείμενους οδούς, σύμφωνα με τις ρυθμιστικές πινακίδες.

-Εξουσιοδοτούμε το Τ.Τ. Ηγουμενίτσας και το Α.Τ. Παραμυθιάς, για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής τεχνικής, εφόσον απαιτηθεί, για την εξυπηρέτηση των γυρισμάτων της ταινίας μικρού μήκους στην Τ.Κ. Γλυκής του Δήμου Σουλίου, πλησίον των πηγών του ποταμού Αχέροντα, καθώς και στο σημείο “Θέασης” Βάλτου Καλοδικίου του Δήμου Ηγουμενίτσας (ορισμός χώρων στάθμευσης και απαγόρευση διέλευσης πεζών και οχημάτων στα σημεία που θα λαμβάνουν χώρα τα γυρίσματα της ταινίας)

Η ισχύς της παρούσας ισχύει από την τοποθέτηση των σχετικών ρυθμιστικών πινακίδων, με μέριμνα της εταιρείας “Honeybee”.



In this article

Join the Conversation