BINTEO | Με λαμπρότητα η Λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού στην Παραμυθιά

Με αφορμή την ονομαστική εορτή του Προστάτη της Θεσπρωτίας

Με λαμπρότητα και παρουσία πλήθους πιστών και επισήμων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Παραμυθιά, η λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού, με αφορμή την ονομαστική εορτή του Προστάτη της Θεσπρωτίας.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν, οι Βουλευτές Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας και Μάριος Κάτσης, o Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, οι Δήμαρχοι Σουλίου, Ηγουμενιτσας και Φιλιατών Γιαννης Καραγιάννης, Γιαννης Λώλος και Σπύρος Παππας αντίστοιχα, ο πρόεδρος του η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Σταυρούλα Μπραίμη, ο Γενικός διευθυντής της Αστυνομίας Ηπείρου ταξίαρχος Βασιλης Μουσελίμης  ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Ιωάννης Παππάς, ο Διοικητής του Α.Τ. Παραμυθιάς Αστυνομος Β Μάρκος Μαρκουσάκης,  ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Θεσπρωτίας  Αντιπύραρχος  Ευάγγελος Μπέλλος, ο Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας Αντιπλοίαρχος Κωνσταντίνος Κορίζης,  ο διοικητής του 628 Τάγματος Πεζικού Φιλιατων Ταγματάρχης Γεώργιος Εξαρχόπουλος. ο διοικητής του Τάγματος Εθνοφυλακης Ταγματάρχης Ελευθέριος Βάντζος, ο Προεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Μάκης Κιάμος, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, υποψήφιοι βουλευτές στις προσεχείς εκλογές και εκπρόσωποι φορέων και συλλογών.

Είχε προηγηθεί Θεία Αρχιερατική Λειτουργία χοροστατούντος, του Μητροπολίτου Παραμυθιάς, Φιλιατών Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού με την συμμετοχή φιλαρμονικών του ΦΟΠ και του Στρατού:




In this article

Join the Conversation