Μήνυμα του Υποψήφιου Βουλευτή Θεσπρωτίας με την “Ελληνική Λύση” Δημήτριου Παναγιώτου

Δελτίο τύπου


Αγαπητοί μου συμπολίτες ανταποκρινόμενος στην τιμητική πρόσκληση του προέδρου Κυριάκου Βελόπουλου θέλω να σας ανακοινώσω ότι θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με την Ελληνική Λύση στο νομό Θεσπρωτίας.

Όλοι πιστεύω με γνωρίζετε μέσα από την δουλειά μου για τον χαρακτήρα μου για το ήθος και για την αγάπη μου για τον τόπο μας.

Ασχολούμαι εδώ και 14 χρόνια στον πρωτογενή τομέα με την παραγωγή αρωματικών φυτών και φακής με την γνωστή πλέον ονομασία Βιολογική Ρίγανη Παραμυθιάς και Φακή Παραμυθιάς. Αλλά και μέσα από τον χώρο της εστίασης διατηρώντας από το 2009 μέχρι σήμερα κατάστημα στο Προδρόμι.

Σας καλώ να δώσουμε μαζί την μάχη για μία Ελλάδα Ανεξάρτητη, Ελεύθερη, και Δημοκρατική. Πάνω από όλα μια Ελλάδα που θα έχει στόχο το μέλλον των παιδιών μας.

Πρώτα η Ελλάδα.
Πρώτα οι Έλληνες.

Ας ξαναφέρουμε μαζί το χαμόγελο την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό που αξίζουν οι Έλληνες να έχουν.  Ας πάρουμε τις τύχες των παιδιών μας και της Ελλάδας στα χέρια μας επιτέλους.

Είμαστε η ΦΩΝΉ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚHΣ.

Στις 21 Μαϊου μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον της Ελλάδας. Σας θέλω δίπλα μου συνοδοιπόρους στον αγώνα αυτό. Ζήτω την στήριξή σας για την Θεσπρωτία την Ελλάδα και τους Έλληνες. 21 Μαϊου ψηφίζω Ελλάδα ψηφίζω Ελληνική Λύση Κυριάκο Βελόπουλo




In this article

Join the Conversation