Κατσίβελος τη νίκη παραμονής της Παραμυθιάς επί της Ανόρθωση Βόλου | «Εξ αρχής ήμασταν αουτσάιντερ, αλλά…»

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΕΟΚ

Η ΚΑΕ Παραμυθιά επικράτησε με 73-66 εκτός έδρας της Ανόρθωσης Βόλου, κάνοντας το 3-2 στη μεταξύ τους σειρά και παραμένοντας στη Γ’ Εθνική.

Ο γκαρντ των νικητών, Σπύρος Κατσίβελος, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή του Ραδιοφώνου της ΕΟΚ «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη.
Αναλυτικά είπε:

Για τη νίκη παραμονής επί της Ανόρθωση Βόλου: «Εξ αρχής ήμασταν αουτσάιντερ και κανένας δεν πίστευε σ’ εμάς. Μόνο εμείς πιστέψαμε στον εαυτό μας και τις δυνατότητες που είχε η ομάδα και κοιτάζαμε κάθε ματς ξεχωριστά. Εκεί στηρίχθηκε η επιτυχία της ομάδας τη φετινή χρονιά. Πήγαμε για να δώσουμε το 100%, δε σκεφτόμασταν τίποτα και τα παίξαμε όλα για όλα θεωρώ».

Για την ανταπόκριση που έχει η ΚΑΕ Παραμυθιά απ’ τον κόσμο: «Την αγαπούν πάρα πολύ την ομάδα και τη στηρίζουν και ο κόσμος και η διοίκηση. Τον κόσμο τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γιατί ήταν κάθε Κυριακή στο γήπεδο και μάς υποστήριζε και στα εντός και στα εκτός έδρας ματς, κάτι που φάνηκε και στο προχθεσινό (07/05) ματς που ήρθαν περίπου 100 φίλαθλοι. Ο κόσμος στήριξε πάρα πολύ την Παραμυθιά και όλη μας την προσπάθεια αυτήν τη χρονιά».

Για το στόχος της ομάδας τη νέα σεζόν: «Στόχος της ομάδας πιστεύω ότι θα είναι να διατηρήσει τον “κορμό” που είχε και σίγουρα θα κοιτάξουμε να κάνουμε κάποιες προσθήκες. Δεν ξέρω ακριβώς πώς θα κινηθεί η διοίκηση, είναι νωρίς ακόμη. Το βασικό που θέλουν και οι ίδιοι είναι να διατηρηθεί ο “κορμός” της ομάδας, διότι είχαμε μια πολύ καλή χημεία μεταξύ μας και αυτό είναι το πλάνο τουςIn this article

Join the Conversation