Το Επιμελητήριο στην 3η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών

Συντάκτης: Τιτάνη Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των προσπαθειών του για την προβολή, προώθηση και ανάπτυξη του Τουριστικού Προϊόντος του Νομού μας, συμμετείχε, σε συνεργασία με...

Συντάκτης: Τιτάνη

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των προσπαθειών του για την προβολή, προώθηση και ανάπτυξη του Τουριστικού Προϊόντος του Νομού μας, συμμετείχε, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας Α.Ε. στην 3η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών, που πραγματοποιήθηκε στις 07 έως 09 Ιουνίου 2011, στην αίθουσα πολλ απλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα.

Στο περίπτερό μας προβλήθηκε ο Νομός Θεσπρωτίας ως τουριστικός προορισμός μέσω αφισών και προωθητικών τουριστικών banner φορέων του νομού, και διανομή πολύ με γάλου αριθμού έντυπου ενημερωτικού υλικού όπως Χάρτες και Οδηγοί περιηγήσεων, Τουριστικός Επαγγελματικός Οδηγός (περιέχει τα καταλύματα του νομού) κλπ.

Η έκθεση λειτουργούσε από τις 09:00 π.μ. έως τις 09:00 μ.μ. και η προσέλευση του κοινού στο περίπτερό μας ξεπέρασε τις όποιες προσδοκίες μας.

Εκδηλώθηκε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τον νομό μας από την συντριπτική πλειοψηφεία των επισκεπτών, το οποίο μάλιστα, σύντομα μετατράπηκε σε πράξη, όπως ενημερωθήκαμε από μέλη που διαθέτουν τουριστικά καταλύματα, και δέχθηκαν ήδη κλήσεις από ενδιαφερόμενους βάσει των στοιχείων που περιείχε ο τουριστικός επαγγελματικός οδηγός μας.

Ευχαριστούμε τον Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. για την εποικοδομητική συνεργασία που έχουμε, προς όφελος του τόπου μας, αλλά και τους υπόλοιπους φορείς του νομού (Περ/κη Ενοτ. Θεσπρωτίας, Συλλόγους, τουριστικά γραφεία & πρακτορεία κλπ) που παραχώρησαν προωθητικό τουριστικό υλικό.

Σ.Σ. Αν και στο δελτίο τύπου του Επιμελητηρίου δεν αναφέρεται θα πρέπει να τονιστεί με ιδιαίτερη έμφαση, η συμβολή στην επιτυχία της έκθεσης, της συμπατριώτισσας ηθοποιού και γενικά καλλιτέχνιδας Βάνας Μπάρμπα, η οποία παρέμενε στο περίπτερο, ξεναγώντας, ενημερώνοντας, για πολλές ώρες.

In this article

Join the Conversation