Της έστειλαν πακέτο με ηρωίνη κατά λάθος!

Υπάλληλος του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας έλαβε με δέμα μέσω ΚΤΕΛ πακέτο ηρωίνης βάρους 95 γραμμάριων. Ο αποστολέας προφανώς έκανε λάθος το όνομα και έτσι το δέμα έφτασε στα χέρια...

Υπάλληλος του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας έλαβε με δέμα μέσω ΚΤΕΛ πακέτο ηρωίνης βάρους 95 γραμμάριων. Ο αποστολέας προφανώς έκανε λάθος το όνομα και έτσι το δέμα έφτασε στα χέρια της υπαλλήλου που έκπληκτη διαπίστωσε πως το δέμα περιείχε ηρωίνη.

Έντρομη επισκέφτηκε την Δίωξη ναρκωτικών όπου και η εν λόγω υπηρεσία έθεσε το ΚΤΕΛ υπό παρακολούθηση για αρκετές μέρες χωρίς να εμφανιστεί ο παραλήπτης. Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε πως είχε γίνει αναγραμματισμός στο όνομα ενώ η σχετική προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πάντως ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι τακτικές των εμπόρων ναρκωτικών που δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν και τις πιο πρωτότυπες μεθόδους για την διακίνηση των απαγορευμένων ουσιών. 

Παρήγορο είναι το γεγονός της αποτελεσματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, όπου φιγουράρει στις πρώτες θέσεις στην πάταξη του εμπορίου ναρκωτικών σε όλη την Ελλάδα.  

In this article

Join the Conversation