Και νέες επιτυχίες του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς

Στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας έγινε η Β΄ Φάση του Διασυλλογικού  Πρωταθλήματος  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄ & ΜΙΝΙ που διοργάνωσε η Ε.A.Σ  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ σε συνεργασία με το Πρωτέα...

Στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας έγινε η Β΄ Φάση του Διασυλλογικού  Πρωταθλήματος  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄ & ΜΙΝΙ που διοργάνωσε η Ε.A.Σ  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ σε συνεργασία με το Πρωτέα Ηγουμενίτσας. Στους παραπάνω αγώνες μετείχαν οι αθλητές/τριες των σωματείων της Θεσπρωτίας που ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, καθώς και αθλητές/τριες του  ΑΓΣΙ  από τα Ιωάννινα.

Από πλευρά του Συλλόγου μας συμμετείχαν συνολικά 25 αθλητές/τριες. Στην κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄, τη καλύτερη παρουσία είχαν η αθλήτριες: Γιάγκα Ευαγγελία με αργυρό μετάλλιο η οποία κατέλαβε τη 2η θέση & η Γιάγκα Δήμητρα με χάλκινο μετάλλιο η οποία κατέλαβε την 3η θέση, στο δρόμο των 1000μ. Η Δημητρίου Νταιάνα – Αθηνά η οποία κατέλαβε την 1η θέση στο μπαλάκι & ο Γούσιας Χρήστος ο οποίος κατέλαβε την 2η θέση στο μπαλάκι Παμπαίδων.

Στην μικρή κατηγορία  ΜΙΝΙ από πλευρά του Συλλόγου μας οι μικροί αθλητές & αθλήτριες μας τα πήγαν πολύ καλά, πήραν πολύ καλές θέσεις καθώς επίσης, απέκτησαν εμπειρίες, γνώρισαν άλλα παιδιά και διασκέδασαν. Σε αυτήν τη κατηγορία διακρίθηκαν : Γκόγκα Χριστίνα 1η Θέση, Παναγιώτου Ελισάβετ 2η θέση & Κούρτη Μηλίτσα 3η ,  στο άλμα εις μήκος. Η Ράπτη Ειρήνη τη 3η θέση στο μπαλάκι & η Μαρέτη Βικτωρία τη 3η θέσεη στο δρόμο των 600μ. Επίσης η ομάδα των μικρών αθλητριών μας που συμμετείχε στη σκυταλοδρομία 4Χ50μ κατέλαβε την 3η θέση με τις: Ντάγκα Ελένη, Μαρέτη Βικτωρία, Παναγιώτου Ελισάβετ & τη Κούρτη Μηλίτσα.

Θα πρέπει στο σημείο αυτό να συγχαρούμε και τα υπόλοιπα παιδιά που κατέλαβαν αξιόλογες θέσεις και τους ευχόμαστε στο μέλλον περισσότερες επιτυχίες και καλή δύναμη στον αγώνα τους.

In this article

Join the Conversation