Παραλίγο Πρωθυπουργος ο Αλέκος Παπαδοπουλος

Το όνομα του συμπατριώτη μας Αλέκου Παπαδόπουλου, «έπαιξε» δυνατά για την θέση του Πρωθυπουργού κατά το σημερινό πολιτικό θρίλερ. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ (που φέρεται να εκτιμά...

Το όνομα του συμπατριώτη μας Αλέκου Παπαδόπουλου, «έπαιξε» δυνατά για την θέση του Πρωθυπουργού κατά το σημερινό πολιτικό θρίλερ. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ (που φέρεται να εκτιμά η ΝΔ) σε περίπτωση που θα είχε επιλεγεί κυβέρνηση συνεργασίας, φαίνεται πως είχε την κοινή αποδοχή για το τιμόνι της νέας κυβέρνησης.

Στο τραπέζι είχαν πέσει και τα ονόματα των Φώτη Κουβέλη του Σταύρου Δήμα και του Κωστή Στεφανόπουλου με το όνομα του Αλέκου Παπαδόπουλου να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες με δεδομένες τις πάγιες θέσεις του περί οικονομικής πολιτικής, οι οποίες πλέον είναι αποδεκτές και από τα δυο μεγάλα κόμματα.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί ωστόσο η δήλωση του πρώην υπουργού Αλέκου Παπαδόπουλου (μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού), ο οποίος τόνισε ότι έχουμε φτάσει στα όρια της γελοιότητας και ζήτησε εκλογές εδώ και τώρα.

In this article

Join the Conversation