H Alter Ego αλλάζει τα δεδομένα στο ecig με νέο κατάστημα στα Ιωαννινα.

Στην 28ης Οκτωβρίου 31.

Η alter ego, μια καινοτόμα εταιρεία ηλεκτρονικών τσιγάρων και ατμιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, ανακοινώνει με ενθουσιασμό το άνοιγμα του νέου φυσικού της καταστήματος στην πόλη των Ιωαννίνων.

Το νέο κατάστημα άνοιξε για το κοινό στις 14 Φεβρουαρίου 2023 και σε εμάς θα βρείτε μια εκτεταμένη ποικιλία από ηλεκτρονικά τσιγάρα, προϊόντα θέρμανσης καπνού, υγρά αναπλήρωσης, ατμοποιητές, mods, αντιστάσεις και αξεσουάρ.

Θα μας βρείτε  στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 31, Ιωάννινα σχεδόν στη γωνία με τη Χαριλάου Τρικούπη, έναν από τους πιο κεντρικούς και εμπορικούς δρόμους των Ιωαννίνων, σε βολική τοποθεσία δίπλα στο γνωστό σούπερ μάρκετ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Τα τελευταία 14 χρόνια, η εταιρεία έχει ως όραμα να εμπνέει ενήλικους καπνιστές με στόχο τη διακοπή του καπνίσματος. Πρόκειται για μια επανάσταση τόσο δική μας όσο και δική τους. Αυτό το έχουμε πετύχει με την παροχή επώνυμων και αξιόπιστων προϊόντων ατμίσματος. Ακολουθώντας πρωτοποριακά πρότυπα στις υπηρεσίες μας, ανατρέπουμε τα δεδομένα και στηρίζουμε όσους επιλέγουν μια ζωή χωρίς τις θανατηφόρες επιπτώσεις του τσιγάρου.

Έχοντας ως σύνθημα  το: “Κανένας συμβιβασμός στην ποιότητα και την απόλαυση”, προσπαθούμε να βελτιώσουμε την καθημερινή ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Το δίκτυο καταστημάτων μας αποτελείται από 45 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και από τα διαδικτυακά μας κανάλια. Παράλληλα, τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε 250 σημεία πώλησης και αυτό υποδηλώνει το μέγεθος της επεκτατικής πολιτικής μας.

Οι αξίες της alter ego περιλαμβάνουν μια συνεχή εξέλιξη με γνώμονα πάντα την άριστη ποιότητα, ενώ ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και το περιβάλλον είναι κανόνας μας.

Κάθε κατάστημα της alter ego είναι διαφορετικό από τα άλλα καταστήματα ηλεκτρονικών τσιγάρων για τους εξής λόγους:

Α) Η δέσμευση του να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα ατμίσματος της αγοράς.
Β) Η παροχή κορυφαίων υγρών αναπλήρωσης.
Γ) Το πρόγραμμα alter ego Quality Plus σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ, για την απόλυτη διασφάλιση της ποιότητας των υγρών αναπλήρωσης. Γιατί η απόλαυση μεγαλώνει όταν “ξέρουμε τι ατμίζουμε” με αποδείξεις.
Δ) Το σύστημα επιβράβευσης πελατών με την ονομασία “alter ego BonusCard – Κ€ΡΔΙΖΩ”,
Ε) Το καταρτισμένο προσωπικό.
ΣΤ) Οι ειδικές τιμές και προσφορές.
Ζ) Η συνεχή ανανέωση των προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών.

Για να γιορτάσουμε το άνοιγμα του νέου καταστήματος, μας η alter ego προσφέρει δύο ειδικές προσφορές:

Από τις 24 Απριλίου έως τις 21 Μαΐου
Οι πελάτες που θα αγοράσουν 10 Aspire Origin Bar μιας χρήσεως, θα λάβουν δύο επιπλέον αναλώσιμα ως δώρο (10 + 2 Δώρο).

Από τις 25 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου
Οι πελάτες που θα μας συστήσουν σε έναν φίλο μπορούν να κερδίσουν 10€.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφτείτε το κατάστημα μας.

Ένας διαγωνισμός θα λάβει χώρα από την alter ego στο κατάστημα των Ιωαννίνων από τις 29/5 έως τις 17/6, με δύο (2) κινητά Xiaomi Redmi 10C NFC Dual SIM ως βραβεία. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, τους όρους και την κλήρωση είναι διαθέσιμες στο φυσικό κατάστημα της alter ego στα Ιωάννινα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το νέο κατάστημα της alter ego στα Ιωάννινα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ. και τα Σάββατα από τις 9:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το κατάστημα μας στο τηλέφωνο 2651 064020 ή μέσω email στο [email protected]. Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε την alter ego στην ιστοσελίδα της καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ιστοσελίδα: https://www.alterego.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/alterego.gr
Instagram: https://www.instagram.com/alterego_gr/
YouTube: https://www.youtube.com/user/AltereGoECigs

Σχετικά με την alter ego

Ιδρύσαμε την  alter ego το 2009 στην Ελλάδα και αποτελούμε το πρώτο κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Ευρώπη. Η alter ego στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα, ενώ πρωταρχικός στόχος μας είναι μια ζωή ελεύθερη από το κάπνισμα. Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα επώνυμων και αξιόπιστων προϊόντων ατμίσματος, σύμφωνα πάντα με την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική νομοθεσία. Ως δέσμευση μας έχουμε την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών, αλλά και την άμεση διαθεσιμότητα μας προς τους πελάτες. Έχουμε επενδύσει στο ανθρώπινο δυναμικό μας και έτσι, διασφαλίζουμε πως μπορούν να βοηθήσουμε τους ενήλικους καπνιστές να μεταβούν στον κόσμο του ατμίσματος.

In this article

Join the Conversation