Άννα Στεργίου | “Ακούσαμε το ηχηρό μήνυμά σας κι αναδιαμορφώνουμε το πρόγραμμά μας και τη στρατηγική μας”

Δήλωση

Πρώτα απ΄ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες κι όλους, που τίμησαν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, όσους με στήριξαν και φυσικά τους συνυποψήφιούς μου Μάριο και Γιάννη, για τον αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα.

Ξεχωριστές ευχαριστίες στους συγχωριανούς μου, που άλλαξαν υπέρ μου, συσχετισμούς δυνάμεων, δεκαετιών. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τα νέα παιδιά, που ήρθαν για να με ψηφίσουν. Η Νεολαία της Θεσπρωτίας ας γνωρίζει ότι έχει μία μόνιμη σύμμαχο στα προβλήματα και τις ανησυχίες της.

Η αποχή, αφού τα έξοδα για μία λαϊκή οικογένεια είναι πολλά, έπαιξε κι αυτή τον ρόλο της. Η επόμενη εκλογική αναμέτρηση, όπως ξέρετε, είναι με λίστα. Σε συλλογικό επίπεδο να ξέρετε ότι μαθαίνουμε απ’ τα λάθη μας, βελτιωνόμαστε και προχωράμε. Σε προσωπικό επίπεδο, ο διάλογος, που ανοίξαμε μαζί στις εκλογές συνεχίζεται. Είμαι πάντα ανοιχτή στις σκέψεις, τις ερωτήσεις, τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας.

Καλώ τον προοδευτικό κόσμο της Θεσπρωτίας να μη δώσει λευκή επιταγή στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όλα θα τα συζητήσουμε αναλυτικά αλλά ο αγώνας είναι μπροστά μας.

Στηρίξτε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τον Αλέξη Τσίπρα. Ακούσαμε το ηχηρό μήνυμά σας κι αναδιαμορφώνουμε το πρόγραμμά μας και τη στρατηγική μας, για να μπορούμε να έχουμε εμείς κι ο τόπος μας, ελπίδα για το αύριο.



In this article

Join the Conversation