Προβλήματα και σήμερα στην Τράπεζα Θεμάτων σε σχολεία της Θεσπρωτίας

Δεν κατάφεραν να εξεταστούν χθες 10 μαθητές από δύο ΕΠΑΛ της Θεσπρωτίας και η εξέτασή τους έχει μεταφερθεί για σήμερα στις 10:00 το πρωί

Προβλήματα καταγράφηκαν και σήμερα Τρίτη 30/5 με την Τράπεζα Θεμάτων λόγω νέας κυβερνοεπίθεσης σε όλο το δίκτυο του ΕΔΥΤΕ (Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας), δηλαδή τον φορέα που υποστηρίζει τεχνικά την Τράπεζα Θεμάτων.

Μετ’ εμποδίων συνεχίζονται οι ενδοσχολικές εξετάσεις στην Ήπειρο, με μαθητές της Γ’ Λυκείου από την Άρτα, τη Θεσπρωτία και την Πρέβεζα να μην μπορούν να εξεταστούν, καθώς δεν υπάρχει πρόσβαση στην Τράπεζα Θεμάτων.

Στη Θεσπρωτία δεν κατάφεραν να εξεταστούν χθες 10 μαθητές από δύο ΕΠΑΛ και η εξέτασή τους έχει μεταφερθεί για σήμερα στις 10:00 το πρωί.
Στην Άρτα 5 από τα 7 σχολεία κατάφεραν σήμερα να λάβουν θέματα ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει θέματα σχολεία της Πρέβεζας.

Στο Ν. Ιωαννίνων δεν υπήρξε πρόβλημα με τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, καθώς εξετάστηκαν στο σύνολό τους χθες Δευτέρα, ενώ αυτή τη στιγμή αρκετά σχολεία σε όλη την Ήπειρο λαμβάνουν θέματα, όχι όμως το σύνολό τους και η διαδικασία είναι σε εξέλιξηIn this article

Join the Conversation