Μήνυμα Γιάννη Καραγιάννη για την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων

.

Με την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων, θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα, σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου μας αλλά και σε όλα τα παιδιά της χώρας μας, καλή επιτυχία στη δοκιμασία που ξεκινά αύριο.

Με τον αγώνα στην πολυετή μαθητική ζωή σας, καλείστε να ανταποκριθείτε επάξια δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σας  με τη συμμετοχή στις πανελλαδικές, για να αποδείξετε πως με επιμονή, θυσίες και σκληρή δουλειά ότι ο στόχος σας είναι εφικτός.

Η μελλοντική σας σταδιοδρομία είναι σημαντική αλλά δεν θα πρέπει να την καθορίσει αυτή η εξέταση, γι΄αυτό λοιπόν, με οδηγό την ψυχραιμία και τη νηφαλιότητα, θα αγωνιστείτε με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για να πετύχετε τους στόχους και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας, οπλιστείτε με σθένος και κουράγιο και να θυμάστε πως οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν στη ζωή, ανοίγονται εμπρός σας.

Ταυτόχρονα, να ευχηθώ στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που ήταν συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι σας καθόλη την πορεία των μαθητικών σας χρόνων, συγχαρητήρια για τη στήριξη και καλή υπομονή, με αισιοδοξία για το μέλλον των παιδιών.

Αγαπητά μου παιδιά, μην ξεχνάτε πως η σκέψη και η καρδιά μας είναι μαζί σας,

Καλή επιτυχία λοιπόν, σε όλες και σε όλους!

Ο Δήμαρχος Σουλίου
Ιωάννης Σπ. Καραγιάννης



In this article

Join the Conversation