Συλλήψεις για το τραυματισμό της 4χρονης στο Σεβαστό. Σταθερή βελτίωση η υγείας της

Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για το περιστατικό του τραυματισμού της 4χρονης στο γήπεδο 5×5 των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσπρωτίας του Σεβαστού Παραμυθιάς. Συνελήφθησαν για...

Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για το περιστατικό του τραυματισμού της 4χρονης στο γήπεδο 5×5 των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσπρωτίας του Σεβαστού Παραμυθιάς.

Συνελήφθησαν για σωματική βλάβη από αμέλεια ο 60χρονος, πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσπρωτίας και μία 40χρονη, υπεύθυνη για την καθαριότητα και επίβλεψη των ανωτέρω εγκαταστάσεων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας.

Η 4χρονη έχει σταθερή βελτίωση στην υγείας της και προς το παρών νοσηλεύεται εκτός της ΜΕΘ, ενώ το αιμάτωμα που είχε φαίνεται να υποχωρεί ανακουφίζοντας τους οικείους της.

Απαραίτητο παντως κρίνεται ο άμεσος έλεγχος άλλων τον εγκαταστάσεων που συχνάζουν μικρά παιδιά (παιδικές χαρές, γήπεδα, γυμναστήρια κλπ) για την αποφυγή και μελλοντικών παρόμοιων περιστατικών.

In this article

Join the Conversation