Απο την επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στη Θεσπρωτία

Βίντεο

Στην Θεσπρωτία βρέθηκε σήμερα Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρ. υπουργος ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ως επικεφαλής κλιμακειου της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο απο τους Βασίλη Γιόγιακα, Κωνσταντίνο Τασούλα, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, τους υποψήφιους βουλευτες Θεσπρωτίας Έρρικα Ντούμα και Γιάννη Παπαγιάννη καθώς και απο στελέχη των τοπικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας.

Αρχικά βρέθηκαν στο Φιλιάτι οπου πραγματοποίησαν περιοδεία στην αγορά της πόλης ενω πραγματοποιηθηκε συνάντηση και με τον Δήμαρχο Σπύρο Παππα. Στην συνέχεια επισκεφτήκαν την Ηγουμενίτσα οπου περιοδεύσαν στην αγορά της πρωτεύουσας της Θεσπρωτίας ενώ επιστέφτηκαν την πρώτη μονάδα εκτροφής γαρίδας.

Το απόγευμα το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στην Παραμυθιά οπου περιόδευσε στην αγορά της πολης και συνομίλησε με καταστηματάρχες και επισκέπτες.  Τους υποδέχτηκε στον πεζόδρομο ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, οπου και προσέφερε στον Άδωνι Γεωργιάδη  μια εικόνα του πολιούχου Αγίου Δονάτου. Επίσης δόθηκε υπόμνημα με τα προβλήματα που απασχολούν την πόλη και κυρίως το μόνιμο πρόβλημα των διακοπών της ηλεκτροδότησης, υπενθυμίζοντας του και παλαιότερη επιστολή που του είχε σταλεί ελπίζοντας να δωθεί λύση.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Γαρδίκι, ενώ το πρόγραμμα στο Δήμο Σουλίου ολοκληρώθηκε με στο Καρβουνάρι οπου πραγματοποιηθηκαν ομιλίες ενω πραγματοποιηθηκε και επίσκεψη στην υπο-υλοποίηση επένδυση στην φαρμακευτική κάνναβή της ΣΙΤΕΚ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι η χώρα βρίσκεται σε αστάθεια λόγω της απλής αναλογικής. «Σε λίγες μέρες ο ελληνικός λαός καλείται να εκλέξει κυβέρνηση. Έχει ενδιαφέρον η συζήτηση για το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όμως αξιωματική αντιπολίτευση θα υπάρξει αν έχουμε κυβέρνηση. Μπροστά μας είναι μία κρίσιμη τετραετία και δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Η περιπέτεια πρέπει να λήξει»

Η Άννα Ασημακοπούλου τόνισε πως οι κάλπες είναι άδειες και πρέπει από την αρχή να πάμε να ψηφίσουμε. «Στόχος είναι μια δυνατή Ελλάδα, στόχος είναι μια καλύτερη Ελλάδα, τολμηρά, σταθερά μπροστά, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη” τόνισε η κ. Ασημακοπούλου.

Ο  Κώστας Τασούλας στη δήλωσή του τόνισε πως «στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για να νικήσουμε, τώρα θα μας ψηφίσει για να κυβερνήσουμε. Είναι μια διαφορετική πραγματικότητα που υπαγορεύεται από την ανάγκη να συνεχίσει η χώρα να πηγαίνει μπροστά”. Πρόσθεσε επίσης πως οι εκλογές της 21ης Μαΐου δεν κρίθηκαν κατά τις 4 προεκλογικές εβδομάδες, κρίθηκαν από τα 4 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας και αυτά που πρέπει να γίνουν για τουλάχιστον 8 χρόνια. “Αυτό το αντιλήφθηκε και το εξέφρασε ο ελληνικός λαός και είμαστε εδώ για να ζητήσουμε να το εκφράσει και πάλι στις 25 Ιουνίουι» είπε.

Δείτε βίντεο απο τις ομιλίες στο Καρβουνάρι ενώ ακολουθούν φωτογραφίες απο Παραμυθιά:
In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!