Νέες επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, των αθλητών /τριων κλασικού αθλητισμού Παραμυθιάς

Στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Παίδων – Κορασίδων. Για άλλη μια φορά οι αθλητές/τριες του Σύλλογου Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση που...

Στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Παίδων – Κορασίδων. Για άλλη μια φορά οι αθλητές/τριες του Σύλλογου Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση που άφησε υποσχέσεις για μελλοντικές διακρίσεις.

Ο Σουλιώτης Ευτύχιος για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι εκτός από ταλέντο έχει και ψυχή. Κατάφερε να τρέξει συνολικά 4 κούρσες και να πλασαριστεί μέσα στη οκτάδα και στα δυο αγωνίσματα με πολύ καλές επιδόσεις. Στα 400μ έτρεξε το Σάββατο το πρωί προκριματικό και με ατομική επίδοση 51΄΄12 πέρασε το απόγευμα στον τελικό. Στο τελικό το απόγευμα κατάφερε να βελτιώσει την ατομική του επίδοση 50΄΄45 και κατέλαβε την 7η θέση. Η επιτυχία συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα καθώς έτρεξε την Κυριακή το πρωί στο προκριματικό των 800μ και πέρασε στο τελικό με επίδοση 2΄01΄΄33. Στο τελικό το απόγευμα απέδειξε ότι έχει ψυχή, γιατί κατάφερε να τρέξει και να καταλάβει την 5η θέση με επίδοση 1΄59΄΄27.

Εξαιρετική ήταν και η προσπάθεια των δυο κοριτσιών μας που συμμετείχαν στη κατηγορία των κορασίδων. Η Κωνσταντίνου Άλκηστη έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στα 5000 μ. Βάδην όπου κατέλαβε την 20η θέση με βελτίωση της ατομικής της επίδοσης 30΄17΄΄23. Η Δημητρίου Αικατερίνη στα 800μ έκανε μια πολύ καλή κούρσα και με χρόνο 2΄34΄΄69 κατέλαβε την 23η θέση.

Εμείς από τη πλευρά μας τους ευχόμαστε  καλή συνέχεια στον αγώνα τους και με μελλοντικές επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής τους. 

Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς

In this article

Join the Conversation