Απο την προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Παραμυθιά

Δελτίο τύπου

Η Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε το Σάββατο 17/6/23 η Κομματική Οργάνωση Παραμυθιάς του ΚΚΕ στην αρχή του πεζόδρομου στην αγορά.

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο Ηλίας Κουτσής δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Σουλίου όπου επεσήμανε τη σύνδεση του πρόσφατου εγκλήματος με το ναυάγιο στην Πύλο με το έγκλημα στα Τέμπη ως απόρροια της ίδιας εγκληματικής αντιλαϊκής πολιτικής της ΕΕ και των κυβερνήσεων που την υπηρετούν και τόνισε την αναγκαιότητα ενίσχυσης του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη ως της μόνης πραγματικής μαχητικής λαϊκής αντιπολίτευσης.

Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Θεσπρωτίας Γεωργίου Χρυσηίδα. Στην ομιλία τονίστηκαν οι διαχρονικές ευθύνες της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για την προώθηση και υλοποίηση της αντιμεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ αλλά και για την ολοένα βαθύτερη εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς μετατρέποντάς τη σε ένα απέραντο ορμητήριο του ΝΑΤΟ και σε ένα υγρό νεκροταφείο ξεριζωμένων προσφύγων και μεταναστών.

Αναδείχθηκε η βασική και κοινή αιτία εξαιτίας της οποίας πεθαίνουν το 2023 νέες ετοιμόγεννες γυναίκες, εξαιτίας της οποίας θρηνούμε κάθε μέρα νεκρούς και τραυματίες εργάτες, εξαιτίας της οποίας θαλασσοπνίγονται πρόσφυγες και μετανάστες και δεν είναι άλλη από την ικανοποίηση των συμφερόντων του κεφαλαίου, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, την οποία πρόθυμα υπηρετούν ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και άλλα μικρότερα κόμματα, γι’ αυτό και από κοινού ψήφισαν το Ταμείο Ανάκαμψης και δεν αντιδρούν στα 350 αντιλαϊκά προαπαιτούμενά του που θα υλοποιήσει η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Τέλος επισημάνθηκε η αναγκαιότητα ακόμη μεγαλύτερης ανάπτυξης και ενίσχυσης του οργανωμένου αγώνα του εργατικού λαϊκού κινήματος ως του μόνου παράγοντα που μπορεί να βάζει εμπόδια σε κάθε πλευρά της αντιλαϊκής πολιτικής και να ακυρώνει στην πράξη αντιλαϊκούς νόμους και νομοσχέδια. Στο σύνθημα τα κέρδη τους ή οι ζωές μας που κυριάρχησε στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις για τα Τέμπη το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που έχει πάρει ξεκάθαρα θέση υπέρ του λαού και έχει επιλέξει τις ζωές μας. Γι’ αυτό χρειάζεται ένα ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ στις 25/6 ως της μόνης πραγματικής λαϊκής αντιπολίτευσης, γιατί με δυνατό ΚΚΕ είναι πιο δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα.

Τέλος ανανέωσαν το ραντεβού τους για την μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση που οργανώνει η Τ.Ε. Θεσπρωτίας του ΚΚΕ την ερχόμενη Τρίτη στις 20/06/2023 στην πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Σιδέρη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.




In this article

Join the Conversation