Νεκρός εντοπίστηκε αγνοούμενος στη Λαμπανίτσα.

UPDATE: Νεκρός εντοπίστηκε από άντρες του πυροσβεστικού κλιμακίου Παραμυθιάς και της ΕMΑK Ιωαννίνων, 60χρονος συνδημότης μας ο οποίος αγνοούταν από το μεσημέρι της Κυριακής όταν με με φίλους και...

UPDATE: Νεκρός εντοπίστηκε από άντρες του πυροσβεστικού κλιμακίου Παραμυθιάς και της ΕMΑK Ιωαννίνων, 60χρονος συνδημότης μας ο οποίος αγνοούταν από το μεσημέρι της Κυριακής όταν με με φίλους και συγγενείς από την Πλακωτή είχε πάει στην Λαμπανίτσα για να μαζέψουν τσάι.

Η βόλτα ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Κυριακής και η μεγάλη παρέα απλώθηκε στο βουνό προς αναζήτηση του τσαγιού, δίνοντας ραντεβού στις 11:00 για ξεκούραση και κολατσιό.

Στο ραντεβού τους όμως δεν εμφανίστηκε ο 60χρονος ανησυχώντας τους φίλους και συγγενείς, οι οποίοι ξεκίνησαν την προσπάθεια εντοπισμού του, χωρίς όμως επιτυχία.

Έτσι στις 13:00 ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσπρωτίας, άντρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο, όπου στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Ο άτυχος 60χρονος Γ.Κ βρέθηκε σε δύσβατη περιοχή καθώς είχε πέσει σε γκρεμό άνω των 60 μέτρων και αυτή την στιγμή οι άντρες της πυροσβεστικής επιχειρούν για την ανάσυρση του πτώματος.

Ο 60χρονος πρόσφατα είχε επαναπατριστεί από την Γερμάνια όπου ζούσε και εργαζόταν. 

In this article

Join the Conversation