Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τους αθλητές & τις αθλήτριες του ΣΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

Στο Δημοτικό Στάδιο της Πάτρας πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα  Ανδρών – Γυναικών. Από πλευρά του Συλλόγου μας συμμετείχαν  για ακόμη μια φορά ο Σουλιώτης Ευτύχιος & η Κωνσταντίνου...

Στο Δημοτικό Στάδιο της Πάτρας πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα  Ανδρών – Γυναικών. Από πλευρά του Συλλόγου μας συμμετείχαν  για ακόμη μια φορά ο Σουλιώτης Ευτύχιος & η Κωνσταντίνου Άλκηστη. Πρέπει να σημειωθεί ότι και τα δυο παιδιά είναι μικρότερης κατηγορίας αλλά παρόλα αυτά τα πήγαν καταπληκτικά.

Ο Σουλιώτης Ευτύχιος για μια ακόμη φορά κατάφερε να τρέξει σε δυο διαφορετικά αγωνίσματα και να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις. Στα 800μ έκανε μια πολύ έξυπνη κούρσα, βελτίωσε την ατομική του επίδοση σε 1΄58΄΄72, βγήκε 4ος και κατάφερε να κερδίσει αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας. Δυο ώρες αργότερα έτρεξε 400μ, με τσαμπουκά και ψυχή κατάφερε να πάρει τη 5η θέση με επίδοση 51΄΄37.

Επίσης, εξαιρετική ήταν η προσπάθεια της Κωνσταντίνου Άλκηστη που για πρώτη φορά συμμετείχε στο αγώνισμα των 10.000 ΚΜ ΒΑΔΗΝ όπου κατέλαβε την 5η θέση με επίδοση 1.02΄37΄΄. Αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνιζόταν μαζί με την Χρυσή Ολυμπιονίκη του 2004 Αθανασία Τσουμελέκα.

Εμείς από τη πλευρά μας ευχόμαστε στους προπονητές, στους αθλητές & στις αθλήτριές μας καλή συνέχεια στον αγώνα τους και με πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

In this article

Join the Conversation