Νεο ΔΣ στην Δωδώνη. Παρέμεινε στην θέση του ο Χάρης Γκουλιούμης

Σε ήρεμο κλίμα και με παρόντες αρκετούς συνεταιριστές και κτηνοτρόφους πραγματοποιήθηκε το πρωί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη». Στη συνέλευση ορίστηκαν νέος πρόεδρος και...

Σε ήρεμο κλίμα και με παρόντες αρκετούς συνεταιριστές και κτηνοτρόφους πραγματοποιήθηκε το πρωί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη».

Στη συνέλευση ορίστηκαν νέος πρόεδρος και νέος διευθύνων σύμβουλος από την μεγαλομέτοχο ΑΤΕ, τα στελέχη της κ.κ Μπέτσης και Στόκας, στις θέσεις των κ.κ Παλαιοθόδωρου και Κόντου, ενώ παρέμειναν στη θέση τους εκ μέρους της Τράπεζας οι κ. Χρήστου, Φούντας και Κούλας και οι δυο εκπρόσωποι των Ενώσεων, κ.κ Μήτσιος και Γκουλιούμης.

Με αίτημα της ΕΑΣ Ιωαννίνων αναβλήθηκε η συζήτηση του δεύτερου θέματος της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε τροποποίηση σειράς κρίσιμων άρθρων του καταστατικού, μεταξύ αυτών και του άρθρου 8.

Η συνέλευση θα επαναληφθεί στις 3 Αυγούστου και μέχρι τότε τόσο οι Ενώσεις, όσο και οι κτηνοτρόφοι με τους εργαζόμενους θα εντείνουν τον αγώνα τους σε όλα τα επίπεδα για να μην περάσει η τροποποίηση που θα δώσει την ευχέρεια στην ΑΤΕ να πουλήσει το μετοχικό πακέτο που κατέχει με διεθνή διαγωνισμό, δηλαδή να ιδιωτικοποιηθεί η «Δωδώνη».

 

In this article

Join the Conversation