Στο ψηφοδέλτιο Καχριμάνη ο Δημήτρης Γκαμπρέλας

Δήλωση

Την ένταξη του Δημήτρη Γκαμπρέλα στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου», ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Σε δήλωση του, ο Δημήτρης Γκαμπρέλας αναφέρει:

Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και κατόπιν προσωπικής συνειδητής απόφασης, δήλωσα την ανεξαρτητοποίηση μου από την παράταξη «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ-Περήφανοι Ξανά!», διότι ηθικό χρέος και καθήκον μου είναι η ενεργή συμμετοχή στην πολιτική ζωή του τόπου μας με την ταυτόχρονη διασφάλιση και προάσπιση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Από την πρώτη στιγμή, που αποφάσισα να κατέλθω στον πολιτικό στίβο μετέχοντας ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις προηγούμενες Περιφερειακές εκλογές, πρώτιστο μέλημα μου ήταν η υλοποίηση έργων για τον τόπο μας με σκοπό την αναβάθμιση και βελτιστοποίηση της ζωής όλων μας στην περιοχή της Θεσπρωτίας.

Είμαι, δε, ευγνώμων για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη όλων όσων με στήριξαν και με εξέλεξαν στη θέση αυτή, από την οποία αγωνίστηκα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι έντιμα και αποτελεσματικά.

Με τη συμμετοχή μου ως υποψήφιος στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές με την παράταξη του Αλέξανδρου Καχριμάνη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω τον έντιμο αγώνα μου με μοναδικό προσανατολισμό το καλό του τόπου μου και των συμπολιτών μου.
In this article

Join the Conversation