Εντυπωσιασμένοι από την Παραμυθιά τα μέλη του συλλόγου πολιτικών συνταξιούχων Τρικάλων

Εντυπωσιασμένοι από την Παραμυθιά, δήλωσαν τα μέλη του συλλόγου πολιτικών συνταξιούχων Τρικάλων που επισκεφτήκαν τον δήμο μας  πριν λίγες ημέρες. Μιλώντας στην Παραμυθιά Online, δήλωσαν τον θαυμασμό τόσο...

Εντυπωσιασμένοι από την Παραμυθιά, δήλωσαν τα μέλη του συλλόγου πολιτικών συνταξιούχων Τρικάλων που επισκεφτήκαν τον δήμο μας  πριν λίγες ημέρες.

Μιλώντας στην Παραμυθιά Online, δήλωσαν τον θαυμασμό τόσο για το διατηρητέο Ηπειρώτικο χρώμα της Παραμυθιάς όσο και για το φυσικό κάλλος, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση τους έκανε η πλειάδα προτομών και αγαλμάτων των ηρώων και ευεργετών της πόλης.

Την ξενάγηση των εκδρομέων είχε αναλάβει ο Ιωάννης Τεντολούρης τέως σχολικός σύμβουλος  ενώ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου κ.κ  Λέφας Γεώργιος, Νέος Θεόδωρος, Χαρχαντής Γεώργιος και Βαμπούλης Χρήστος μίλησαν για τα ιστορικά και γεωγραφικά στοιχεία καθώς και για τον τουρισμό των σημείων που επισκέφτηκαν.

Στην συνέχεια ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Τρικάλων, επισκέφτηκε το Σούλι και την Γλυκή όπου και εκεί δήλωσαν τον θαυμασμό τους.

Σκοπός της κάθε περιοχής που έχει βλέψεις στον τουρισμό είναι η πιστότητα των επισκεπτών και σε αυτήν την περίπτωση σίγουρα το πετύχαμε.

In this article

Join the Conversation