Νεοχώρι: Διακινητές και λαθρομετανάστες συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες στο Νεοχώρι Παραμυθιάς από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο (2) διακινητές, υπήκοοι Τουρκίας και είκοσι δύο (22) μη νόμιμοι μετανάστες (είκοσι εξ αυτών...

Συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες στο Νεοχώρι Παραμυθιάς από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο (2) διακινητές, υπήκοοι Τουρκίας και είκοσι δύο (22) μη νόμιμοι μετανάστες (είκοσι εξ αυτών υπήκοοι Αφγανιστάν και δύο υπήκοοι Πακιστάν).

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο πρώτος των συλληφθέντων, ο οποίος μετέφερε με φορτηγό όχημα, ιδιοκτησίας εταιρείας, τους (22) μη νόμιμους μετανάστες, στάθμευσε σε βενζινάδικο στον κόμβο Εγνατίας Οδού – Παραμυθιάς και τους αποβίβασε από το όχημά του, βοηθούμενος από το δεύτερο διακινητή, οδηγό του άλλου φορτηγού.

Οι λαθρομετανάστες είχαν επιβιβαστεί στο φορτηγό όχημα από την περιοχή των Ιωαννίνων, με σκοπό να προωθηθούν στο εξωτερικό της χώρας έναντι χρηματικής αμοιβής τετρακοσίων (400) ευρώ ο καθένας, την οποία θα κατέβαλαν σε άγνωστο άτομο στην Ιταλία, πλην όμως για άγνωστο λόγο αποβιβάστηκαν από τους δύο διακινητές στο προαναφερόμενο σημείο. Οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες οι οποίοι συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ τα δύο (2) φορτηγά οχήματα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

 

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!